Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/08/02/son/sonsiy05.asp said: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Elazığ'dan seçilen milletvekillerini tanıtıyor ama vekillerin isimlerini her defasında birbirine karıştırıyor. Kendisiyle birlikte 5 vekili salondakilere tanıtmaya çalışan Çetinkaya'nın hataları dinleyenleri güldürdü. Dil sürçmesi yüzünden seromoni aksarken salondakiler kahkahalarını tutamadı. Çetinkaya hatalarını sıcak havaya bağladı... paylasmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, yok olur. Milletlerin esareti üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar M.K.Atatürk paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 doğru demiş ata,yavaş yavaş yıkılıyorlar,biz de zevkle izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 olur abi böle şeyler alıştık artık, dil sürçmelerinin daha bombaları vardı Tansu Çilller , Kamer Genç (gene patlatır) vs. İstiklal marşını bilmeyen vekiller hatırlıyo gibiyim , bunlar o yüzden pek şaşırtmıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 tvde izledim az önce :p güneşli hava yüzünden karıştırıyorum diyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Arkadaşlar neler gördük biz, konuşamayan vekil bir şey mi? Ben konuşamayan başbakan hatırlıyorum. Bakınız: Tansu Çiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 olur olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Bir anda deniz baykal'ı hatırlattı "Sevgili Bolucuklular" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar