Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evleniyorum =)

Korax

Öne çıkan mesajlar

oha abi seninki gibi hayatı olanlar var mıymış dünyada? genç yaşta hayallerinin peşinden gidip müzisyen olmaya kasıcan, müzikle hayatını kazanıcan(bu kısma kadar normal gelebilir) sonra iskandinav biriyle evlenip iskandinavya topraklarına yerleşicen(bu kısım oha) orda da müzik fln.

vay bee feci özendim. nasıl senin gibi olunuyo? :D mesela ne sıklıkla dua ediyosun? :P allahlık galiba böyle bişi :D

edih: imla

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 00:30 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Eheuh teşekkür ederim eternalus :) Bi kaybım olmayacak yani işler yolunda gitmese bile o açıdan.

Şimdi bak bide şöyle bişey var,ben zaten müzik mezunuyum yani Türkiye'de müziğin değeri belli..Para kazanmak için türkçe pop çalmak illaki şart.Pop aleminde de yani eller havaya olayında ne senin yaptığın işe pek saygı olmaz.Gelen insanların çoğu bişey anlamaz,solisti izler,şarkıyı dinler,davulcu çalıncada "vöğeeeyy" der havaya saçar paraları.Biçok gencin ve insanın müzik ve eğlence anlayışı bundan ibaret.Bunun yanında yaptığımız jazz,r&b,soul,fusion,funk gibi tarzlar şeker gibi geliyo bize,doping resmen,inanılmaz keyifli.Dinlemeye gelen insanlarında çoğu müzisyen olduğu için güzel bi ortam oluyo ama bu tarzları çalıp,hayatını geçirebilecek şekilde para kazanmak maalesef mümkün değil.

Bunun dışında klasik müzik mezunuyum,asıl enstürmanım obua(klarnet gibi nefesli bi çalgı).Ki gelebileceğim en iyi yer CSO(cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrası).Maalesef ve maalesef orada bile MEMUR gibi çalışan,müziğin herşeyini çok iyi bildiğini sanan fosillerden başka bişey yok.Okul zamanlarında yürürken,2 kişinin aralarında geçen konuşmaya şahit oldum arkalarından yürürken.

Okuldan birisi sabah açmış trompet'ini ses üflüyo,dudaklarını açıyo.Elemanın biri diğerine "mustafa abi la bunlarıda dinleyen varmıdır bea" diye soru sordu.Diğeride "valla bilmiyomda elimden gelse bu caddeden geçmeyecem,dangur dungur sesten başka bişey duymuyom asabım bozuluyo bunun neresi müzik" dedi.

Son çare olarak ya müzik öğretmeni falan olup yola devam etmek ve aynı zamanda bass gitar ile biyandan pop çalıp para kazanmak var.Tek artısı bunun yanında eşin dostun var yanında ve arada bi verebildiğin farklı tarzlarda konserler yada bar programları var.
Bütün bunların dışında,devlet dairesinde değilsen hiç bişekilde sosyal güvencen yok.Sigortasız çalışıyosun vesaire saymakla bitmiyo yani.
Elbette hiçbişeyi kazanmak elde etmek kolay değil güzel ve düzgün bi yaşam için.

Bende dedimki,madem böyle bi imkanım var,fırsatları daha çok olan ve müziğe daha çok saygı olan bu ülkede yaşama ve hayat kurma şansımı deneyim.Yaşım zaten çok genç,anlaşamasak yada uyum sağlayamazsam 2 sene sonra dönmüş olsam herhangi bişey kaybetmiş olmadan döneceğim.Belki orada 2. üniversiteyi bitirmeyi bile düşünebilirim hem.

İşte böyle :) tuttu yine gevezeliğim..
Sosyal ağlarda paylaş

Eveeet,gel gelelim resimlere :) daha herkesten alamadım resimleri ama biriki tane işe yarar bişeyler buldum.Buyrun bakalım,nikahtan düğünden ve düğünden sonra gittiğimiz eğlenceden biriki resim :) Yalnız düğünden sadece 1 resim var sanırsam.Çünkü düğünü çekenlerden henüz alamadım resimleri.

[spo]

Game Over anı

Annem ve babam :)

Eşimin arkadaşları

Düğünden tek resmimiz,ilk dans olayı

Düğün sonrası eğlenceye doymuyoruz ve soluğu bi disco'da alıyoruz

Alkol yavaş yavaş kendisini göstermeye başlarken :)

Gece sonuna yakın bi zaman.Bu resimden sonra hatırladığım tek şey,resimdeki arkadaşla koltukların üzerinde tepinerek dans ettiğimiz :)

[/spo]

Aksiliklere rağmen herşey güzeldi,eğlenceliydi :)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...