LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Acaba gm lere şöyle bir bahane sunarak; yok işte accountumu kardeşime verdim, benden habersiz migrate etmiş, acaba migration süresinden önce original server'ıma geri döndürürler mi? Böyle birşeyin oluru var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 account'unu başkasına kullandırmak EULA'ya aykırı, bir güzel umursamayıp hatta banlayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 accountum hacklenmiş diyebilirsin. ama o süre içinde bir password değişimi olması gerekçesi olabilir. tam bilgim yok ama bi düşün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Sen suçlu çıkarsın hiç deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sormak lazım bişey olmaz. En fazla hayır derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kredi kartını tekrar girmesi gerekio paid transfer için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kardese vermeyi yemeyebilirler, tatile gitmistim kardesim migrate etmis habersiz, geri dondurun plz dersen, hani senden habersiz olmus gibin, ondan bilmiyorum. oturdum yalan siktim iki dakkada afds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 account'un baskası tarafindan kullanımı konusunda direk tribe giriyorlar. yok EULA'ya aykırı, yok işte yardımcı olamayız, /care gibisinden. bence şansını dene =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 sansını ye acc ni bi süre dondursunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 tuvalete gittiğimde babam bilgisayara oturup yanlışlıkla migrate etmiş de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 @ Mortis Doğru mu anladım bilmiyorum ama, bahsettiğin her zamanki kredi kartını girmesi ise, öyle değil :) PCT için, usual kredi kartı girmek zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Yani bi insan gelip senin account şifreni hackleip transfer edebilir mi charını. Paid character transfer dedii zaman orda büütn kredi kartı bilgilieri hazır duruo mu? Ben tekrardan girmesi gerekio die biliodum. Veya hackleyen adam kendi kredi kartını kullanacak o da aptalca olurdu zaten eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Free Migrate yapmışsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Yemediler :D 3 ay beklemeyi sen kabul ettin karakterini transfer ederken fln filan diye bir mail geldi, patladık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar