Eno Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ehem Sözlerime nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Gözlerim dolu dolu oluyor şu anda... Dile kolay. Tam 6 sene geçti DialUp illeti ile yaşamaya başlayalı... Az evvel telekomun sitesinden telefon hattım açıldı açılalı kaç kontür harcadığıma baktım. Yaptığım hesaplama sonucu, Dial Up kullanmak için telekoma ödediğim para 10.300.000.000TL... E be telekom, araba alırmışım ben bu parayla. :) Neyse... Çırpınışlarımı, 2 senedir yaptığım ADSL kavgalarını çoğunuz biliyorsunuz. Sonuç bu işte. Geliyor. Bağlıyor amcamlar :) Şimdi modem almaya gidiyorum. Tutamazlar beni... Herkesin haberi olsun. Telekom müdürlüğünüzü sık sık rahatsız edin ADSL için. Açıkta kalmayın bu 60k port ta... Unutmayın. Portlar 15 Ekim de açılmaya başlanıcak ve 1 Kasımda tamamı açılmış olacak. Yoksa tazminat var, o yüzden yetiştirecekler. :) Sağlıcakla kalın... :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Way hotoslar beni neden aramadilarki yarn gidiom telegoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 hayirli olsun insallah bir sorun cikmaz[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Vodan, 13 October 2003 13:01 tarihinde demiş ki: Way hotoslar beni neden aramadilarki yarn gidiom telegoma Heryerde ayrı tarihde açılıyor bizim burda kasım 15de açılıyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Modem baktınmı eno?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 90 dolara router firewall ve adsl modem var hepsiburda.com da kuzenim cuma günü aldı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ZyXEL Prestige 650R alıyorum.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Fakat karar değiştiricem sanırım. Daha uygun fiyata ve iyi modemler görmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ist de evde var adsl bende sakaryada ev tuttuk 3 arkadaş orayada başvuru yapıyom du bakalım cıkara cok kıyak olur :P hafta içi sakaryada hafta sonu istde sınırsız int :) suan okulun cafesindeyim gerçi 500kb la dl yapıyom :) hoş indiricek bişiyim yok iş olsun diye cekiyom ya ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Modem ne senin Dynamick? Memnunmusun?[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 modem westell bilmemne wirespeed diye telekom onayı varmı yokmu bilmiyorum da bunu arkadaştan aldım ben o kullanmıştı kullanırken bişi yoktu hızı falan süper yane gram takılmıyo ben adsal yi açtırdıgım an benim hattıma bi boklar yaptı telekom uo da mesela ekrana 3 kişi geliyo direk lag sonr acs de pingim 80-90 ken bi anda 300-500-1500 diye gidiyo upload da sorun var bende dl:13 kb civarı yapıyo da upload sapıtıyo dial up la girem dedim 50-60 denemede baglanmadı sonra baglanınca 16.600 baglandı yane adamlar tel hattımı bozmuş ama sunu soliyim telekom onaylı ne alırsan al aynı mış performans olarak yane fazla para verim hızlı girer olayı yok bunda dahilide olsa harici de olsa farketmiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bu arada suan sakaryadayım universite cafesinde demin bizim serverdan bi dosya cektim (cacheden cekmesine imkan yok yane) 999kb la çekti eheh ss aldım da bu pcleri sapıttırmışlar hd ye erişimimiz yok bi ss i paint le kaydederken bile jpeg ceviremiyon nasılsa ole kaydedicen yoksa yapmıyo bmp olarak ftp me upload ettim 600kb resim 5 sn de upload etti ama linkini verim de baymayın 600 kb sux :P http://www.dynamick.net/images/sau.bmp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 a.k.a ne demek icq listem de bilen çıkmadı sizlere sorayım. Çok görür oldum. fikir de yürütemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 as known as also known as gibin bilindiği üzere demek mesela galatasaray a.k.a 2000 uefa kupası şampiyonu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 90 degil biraz daha pahalıymış ama güzel ve faydalı bir eser. http://www.baskuda.com/bsk.aspx?cmp=baskuda&pId=578722&aType=product&catId=2822[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: DynamicK, 13 October 2003 16:02 tarihinde demiş ki: as known as also known as gibin bilindiği üzere demek mesela galatasaray a.k.a 2000 uefa kupası şampiyonu ;) Teşekkürler... Tahmin etmem mümkün değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar