zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bana çok sıkıcı geldi bu oyun 1 yıl önce fln 1 hafta oynayıp baymıştım.Multi felanda yokki scoreboardada giremiyeceğinize göre:)[hline] Never was and never will be.. When no falcons fly, beware the sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 sana mandrake yollarlarsa bayarsın tabii ben de oynamıyorum kaç aydır beni de baydı ama yardım almazsan rahat rahat yarım yıl oynarsın ve baymaz...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ilerki levellarda artık bayıyo hakkaten ghost mouseculuk yapmak. hep aynı şeylerin tekrarından başka bişi yok... önceden ne güzel aha ormana gidicem aha dağa çıkıcam ahanda goblin felan eğleniyo insan da, artık bayıyo sonrasında port port...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 mandrake yardımı almazsan ghost mouse la mingle makrosuna bırakma ihtiyacı duymazsın...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 mandrake de almıyom ghost mouse da kullanmıyom. ama ghost mouse muşcasına oynuyorum.o sıkıyo.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 harbi insanlar sıkılmış 14 Eylülden sora ilk msg benim demek harbi baydı ama arada bir girip zaman oldürmeye de yarıyo tabe[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 hehe ilk paticiğe dc için üye olmuştum hey gidi hey,oyununda tadı kalmadı townsquerinde,heralde charimde silinmiştir,paticik clanı duruyomu?bi ara 42.olmuştuk listede[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 13 October 2003 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar