Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Simone'un guzelligi apayri ama Tarja'da Nightwish'e apayrı bi guzellik katıyordu sesiyle göz bebeem benim Tarjam. Gerçi Anette bastırıo onu ama neyse... zate epica liktan cikmis topik gusellik yarismasina donmus :) After forever derim ben bide epica derseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Simone Simons çok güzel bir kadın. Sesi de çok güzel. Solitary Grounds da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 rock the nations da seyretme şansım olmuştu (kim vardı orda başka burdan?) pasaportlarının çalınması,yemek zehirlenmesi,sahneye geç çıkma gibi aksaklıklara rağmen kızın sahne şovu çok iyiydi.latexler içinde o saçları savurması hey heayy...:P gerçi ikinci albümde pek tutmadım ama olsun.hatun ii,şovu şahane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 epica ownz nightwish abicim..hastasıyızdır ailecek severek dinliyoruzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar