Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shaman talenti


iesquire

Öne çıkan mesajlar

tbc öncesinde fantazi olsun die pure agi kasmıştım shaman a %25 yakın bişi di critical windfury proc arda arda baya üzüodum yani duel lerde hele bide songflowers varsa üstümde tadından yinmiodu :D

tabi şimdi elem spec rulz

stam ve ap toparla str ench bastır baracers hands a fln
svagery ench two hand weapon vs vs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

thral o kadar sprit miprit diyordu oysa konuşurken bide wolf itemleri değilmi bu shamanın toplaması gerekenler ne bileyim warrior = bear , hunter = monkey, paladin = Gorilla, warlock = eagle itemleri toplamıyomu wolf da benim bildiğim shaman için ve orda sprit var bu str stam agi türkish oyuncu hayali olmasın ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@oktayca: enhancement bütün hasarı yakın dövüşten veriyor. kısaca attack power. 1 str = 2 ap olduğundan "genelde" str verenler daha iyi. e pvp de hayatta kalma önemli (survival) bu da stamina demek.

spirit, health ve mana per tick'i yükseltiyor. e zaten tbc'de sen regen edecek kadar uzun sürmüyor savaşlar. pretbc'de çok işe yarıyodu healerken ama enhancement'da hayır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

süper isabet olmus kım acmıssa thread saolsun şimdi bende shammy kasıyorum suan 28ım ele gıdıyorum basta 40 olunca çift el acılınca dırek enhanc donucem benım planım bs kasıp tek el axe yapmak su dark planar mı ne birde hit crit ap kasıcam artık ne bulursak :P two hand bana cok kötü geliyor yavas kalıyor sankı =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Low lvl de elem gitmen sakat bence mana regen yorar oom fln gereksiz direk ench git bence
ayrıca grind de duel wield über seriye bagliosun böyle mob ları fln ama pvp diorsan 2h bs mace Thunder

oyun çıktı çıkalı shaman oynuorum 3 arkadaş başlamıştık 3 ümüzde shaman onlar bıraktı shaman ı ben devam ediorum hala ve hep sorarlar ne zaman bıkıcaksın bu shamandan die

oyun bittigi zaman diorum hep çünkü çok kurnaz bir class olarak göründü bende shaman Her türlü oynuorsun hiç baymıor kanımca :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...