iesquire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 merhaba, arkadaşlar ben shaman enhancement talentini kullanıyorum. itemleri toplarken hangi statların önceliğine önem vermeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 str agi stam, str stam agi de olabilir ama ben str agi stam'ı tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ben str stam agırlıklı yap derim artık hp inanılmaz onemli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ben lvl kasarken diye düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 agi daha cok pvp için lazım, str ap de veriyor bu yüzden damage ın artması önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 str-stam critical veya stam-attack power-critical item toplamaya uğraş.agi traş shamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 tbc öncesinde fantazi olsun die pure agi kasmıştım shaman a %25 yakın bişi di critical windfury proc arda arda baya üzüodum yani duel lerde hele bide songflowers varsa üstümde tadından yinmiodu :D tabi şimdi elem spec rulz stam ve ap toparla str ench bastır baracers hands a fln svagery ench two hand weapon vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 str, stam, crit olsun öncelik sıran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 thral o kadar sprit miprit diyordu oysa konuşurken bide wolf itemleri değilmi bu shamanın toplaması gerekenler ne bileyim warrior = bear , hunter = monkey, paladin = Gorilla, warlock = eagle itemleri toplamıyomu wolf da benim bildiğim shaman için ve orda sprit var bu str stam agi türkish oyuncu hayali olmasın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 str stam crit olsun. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 @oktayca: enhancement bütün hasarı yakın dövüşten veriyor. kısaca attack power. 1 str = 2 ap olduğundan "genelde" str verenler daha iyi. e pvp de hayatta kalma önemli (survival) bu da stamina demek. spirit, health ve mana per tick'i yükseltiyor. e zaten tbc'de sen regen edecek kadar uzun sürmüyor savaşlar. pretbc'de çok işe yarıyodu healerken ama enhancement'da hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 süper isabet olmus kım acmıssa thread saolsun şimdi bende shammy kasıyorum suan 28ım ele gıdıyorum basta 40 olunca çift el acılınca dırek enhanc donucem benım planım bs kasıp tek el axe yapmak su dark planar mı ne birde hit crit ap kasıcam artık ne bulursak :P two hand bana cok kötü geliyor yavas kalıyor sankı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Low lvl de elem gitmen sakat bence mana regen yorar oom fln gereksiz direk ench git bence ayrıca grind de duel wield über seriye bagliosun böyle mob ları fln ama pvp diorsan 2h bs mace Thunder oyun çıktı çıkalı shaman oynuorum 3 arkadaş başlamıştık 3 ümüzde shaman onlar bıraktı shaman ı ben devam ediorum hala ve hep sorarlar ne zaman bıkıcaksın bu shamandan die oyun bittigi zaman diorum hep çünkü çok kurnaz bir class olarak göründü bende shaman Her türlü oynuorsun hiç baymıor kanımca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ya ilginç bi sınıf bi anticc veya cc versen imba olacak ama olmadan da 10 saniye ordan oraya fear yiyosun saçma sapan tremor tickleri yüzünden. ya potansiyel var ama işleyiş kötü. her patchde yazar zaten bilmemne now working as intended diye patch notlarında. neyse ben bıraktım oyunu zati bana ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 valla ben lvling i elemental yaptım enchantment ayar etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar