Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 adaptorun sorun oldugunu sanmiyorum cunku satilan cesitli aparatlarla birbirine cevrilebiliyor. yani bunun bir sorun olacagini sanmiyorum. sorun suki pal ve ntsc oyunlari calistirabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 adaptor volt u sadece uygun hale gelmesi icin yukseltir veya alcaltır, yani makinen pal olmuyor 220den 110a dusurunce voltajı. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 23:00 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 herhalde bende biliyorum zaten amerika'da satilan urunler 110volt ile calisiyor sadece turkiye'de bunu uyumlu hale getirerek calistirmam lazim yoksa yanar. daha once amerika'dan gelen ibm bilgisayar yaklasik 6-7 sene once yanmisti yanlislikla. bu konuda bilgim var ancak demeye calistigim eger ps3 alirsam hdmi ile hd goruntu kalitesi ile oyunlari oynarsam ntsc ve pal'in ne gibi bir farki olacak? sonu olarak almak istedigim goruntu kalitesi ntsc veya pal degil hd. ps2 oyunlarinin hepsini calistiramazmiyim? birde online servis bakimindan sorun olurmu? demeye calistigim bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 e anlamamıssın ki hd yle pal-ntsc olayını karsılastırıyorsun. hdmi goruntu kodlamasıdır voltajla ilgisi yoktur. analog goruntu, digital goruntu falan hdmi yla aynı kategoridedir, pal ve ntsc degil. sonuc olarak pal veya ntsc olması sana goruntu olarak bisey kaybettirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: Dev üye § 05 Ağustos 2007, Pazar - 15:27 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- doğru , ds'in daha çok oyunu varmış gerçekten. ama aradaki fark psp'nin oyunlarının bir kısmı çocuklara yönelik bir kısmı büyüklere; ama ds'in tüm oyunları çocuk oyunu. bana bir tane adam akıllı şiddet içeren oyun gösterebilir misiniz? zilyon tane orjinal oyun var... yani bende iki konsol da vardı da capcom-nintendo olduğu için ds oyunları çok daha çeşitli mesela: sesle kontrol edilen oyunlar var stylus kalemle kontrol edilen oyunlar var ne bileyim stylus kalemle bir adamın boğazını parmaklayıp kusturmaya çalıştığın oyun da var... stylus kalemle biber et kesip yemek yaptığın oyun da... mikrofonu var mesela ds'in.. laf atıp kız tavlamaya çalıştığın oyun da var... rock şarkısı dinleyip ne olduğunu çıkartmaya çalıştığın da... eee sayısız yani her türlü oyun var hentai oyunu da var pokemon'u da var efsane bomberman'i de var.. sonuçta zilyon tane oyun diyorum ki sayısız orjinal oyunu var hiç bir pc-konsol formatına uymayan... sonuç: level dergisi yazarları gibi saçmalamayın abi oynamadan şu konsolu, seversiniz eminim ki... [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:31 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 evet nintendo olayın eglence yonunde kesinlikle isi cozmus, onu kabul ediyorum, ama hardcore oyunculara cevap veremiyor ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 acaba psp'de de ntsc ve pal gibi bir bolge sinirlamasi varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 var neden diceksin bu alet şarz oluyor vs. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:46 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 evet ben cok essek bir adamım, bilmedigim yetmezmis gibi bir de yanlıs aktarıp horozlanmısım. ogrendikten sonra okuyunca hos olmadı o yuzden vicdanımı rahatlatmak icin bu mesajı atıyorum, ibret olsun diye de eskilerini silmiyorum (hadde len). pal saniyede 25 ntsc 30 kare gosterdigi icin birbirlerinden ayrılıyormus. ama olay dvdlerde degil makinelerde, yani makine 24-25 veya 29.97-30 frame ratete oynatıyor, dvdlerde sorun yok. boyle gelmis boyle gider diyerek uzerine ntsc/pal yazıyorlar. nitekim dvd-rom a taktıgınızda ikisini de calıstırır. yazı icin soyle de bi link vereyim. http://www.michaeldvd.com.au/Articles/PALvsNTSC/PALvsNTSC.asp [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:59 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 pal ve ntsc turunden olan oyun calistirma sorununu sormaya calistirmistim psp icin yoksa elektrik giris ve voltajlarinin farkli oldugunu, sarj edilmesi gerektigini biliyorum. yani ntsc ps3 alip pal oyun takarsam ps3 oyunu veya bluray filimleri hic mi calistirmaz yoksa calistirir ama goruntude mi sorun olusturur? bunun icin ntsc / pal converter cihazlar varda o yuzden soruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ps3 te ps3 oyunları için pal-ntsc kavramı yoktur bu sadece blu-ray filmler ve ps2 oyunları için geçerlidir yani eğer makinan ntsc ise pal ps2 oyunlarını ve pal blu-ray filmleri izleyemezsin. pal-ntsc sadece görüntü sistemidir. ps3 oyunlarına ise multi-region denir. ve pal-ntsc fartketmeden istediğin oyunu oynayabilirsin. tabi televizyonununda desteklemesi koşuluyla yoksa siyah beyaz görüntü alırsın. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 10:06 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ntsc ve pal olayı makinede bittigi icin ps3ler ikisini de calıstırabilecek sekilde kodlanmıstır, o yuzden ps3 oyunları region freedir. region free olayı onumuzdeki yıllarda daha da yayılıcak cunku makineler artık bunu asıp dijital goruntuye gecti, hd teknolojisi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 hmm anliyorum peki ntsc bir cihaza pal olan bir ps2 cd'si taktigimda hic mi acilmaz yoksa ps3 oyunu calistirir ancak goruntude mi sorunlar olusturur? birde psp icin buna benzer durumlar soz konusumu yoksa herseyi ile heryerde kullanima uyumlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ntsc bir cihazda pal ps2 oyunu oynayamazsın. psp yi bilmiyorum ama zaten unoffical firmwarelerini yapınca alet istediğin herşeyi yapıyor yani tüm sorunlar ortadan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 eheh xbox 800+ kaziktir soyliyim. xbox 360 aldim iste haziranda 700 milyondu. xbox 360 alacaklara tavsiyem kesinlikle ntsc veya pal alsinlar, jap almayin korsanla ugrasacaksaniz, cunku chip olayi daha yok firmware le oynandigi icin backuplar hala region farki yaratio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 psp oyunlarında region farkı var ama firmware dusurup netten cektigin isolarla oynarsan farkeden bisey olmaz. jap makinaların fiyatlarını hatırlamıyorum x360ta ama palla arasında veremeryeceginiz bi fark varsa jap alın, oyunları netten cekerseniz pal da bulursunuz ntsc de, o yuzden ben olsam farkı vermezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 şu an pspde çalışan bir nintendo ds emülatörü var. Henüz performanslı olarak çalıştıramamaışlar. Ancak gelecek için çok iyi bir haber bu. Oyun sayısıyla ilgili olarak,Psp'nin kendi oyunlarını,üstüne çalıştırdığı playstation oyunlarının tamamını ve diğer emu oyunlarını ekleyince 3 misli daha fazla oyun var demektir. Yani efsane bomberman dediğiniz şeyin,gerçekten efsane versyonunu oynamak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 zaten psp nin su psone oyunları çalıştırma konusuna bittim diyebilirim. psp nin kendine sahip olduğu oyunların 20 katı psone oyunu vardır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 şimdi xbox360 öneririm pal olsun ama daha pahalıdır pal ps3 de öneririm sonucunda daha gelişmiş bir teknoloji ama daha hiçbir nane yok daha piyasada oyun olsun vs olsun bu teknolojiyi gösterecek 5-6 ay sonra ps3 alıcaksan al derim yani ps3 ön incelememiz için bir bak sitemize istersen =) http://www.gamexline.com/playstation-3/134-%22play-station-3%22-ilk-izlenimlerim.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 wiiyi alınca boyle bagrına basıyosun bambaska bi duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Geçenlerde khaladla birlikte 4-5 makineli bi Xbox360 kafede (ilk defa böyle bi şey görmüştük) oynadıktan sonra Xbox360 almaya karar vermiştim. Ama şu an Türkiye'de Xbox360 official olarak olmadığı için vazgeçtim. Microsoft'un ciddi olarak girmesini bekliyorum. Bi de PS3 de Xbox360 da normal televizyonda pek bi şeye benzemiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 evet hd lcd tv veya lcd de daha iyi oluyor o değilde gittiğin kafenin ismi keygame mi acaba bizim arkadaş açtıda yeni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Valla ismini tam hatırlamıyorum, şimdi ne desem yalan ama yeni açılmıştı o da. Kadıköy'de çeşme durağının hemen orda bi kafeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 hdsiz de iyidir xbox bir de aletin piyasaya girmesini beklemeye gerek oldugunu sanmıyorum, kacak aldıgın aletler her zaman daha ucuz olucak ve garanti veriyorlar yine. dersen ki yok official olmazsa icim rahat etmez sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 doğru buradan bahsediyoruz sanırım http://www.keyfgame.com/saloon.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar