funny_girl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 arkadaşlar normal bi şekilde oyun oynuyodum 1 yıldır yüklü bi oyundu aniden bilgisayar kendini resetleyip bu uyarıyı verdi hata raporu gönderince de ekran kartımın markasıyla ilgili bir internet adresi verdi ne yapmalıyım lütfen çok acil yardım [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 01:50 tarihinde, funny_girl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bişicik olmaz. benim çok başıma gelir. habire ciddi bi hatadan kurtarıyo, 4 senedir format atmadım XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 paniğe gerek yok ahuızhuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ama çok sinir bozucu tam zor bi görevi yapmışken veya önemli bişey yüklerken aniden resetleniyor sorunun ekran kartıyla ilgili olduğu belli napcam peki :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bide bazı siteleri gezdim sistem geri yükleme yap diyo nasıl olcak o :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 system restore yap ozmn da için rahat etsin bari ne diyelim (: edit: ahah realtime (: başlat>programlar>donatılar>sistem araçları>sistem geriyükleme sonrası yazıyo zaten [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 01:54 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 tmm en yakın tarihe 30 temmuz diyo bütün dosyalar silinip o tarihe göre mi ayarlancak save dosyaları fln ??? [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 01:57 tarihinde, funny_girl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 giriosun sistem geri yüklemeye, bilgisayarımı önceki bi zamana yükle diosun bu sorunun olmadığı bi geçmiş zaman tarihi seçiosun ileri diip bekliosun. sisteme göre yaklaşık 7-8 dakkada geçmişe dönmüş windows hazır afiyet olsun. (system restore ile dosyalar kaybolmaz ama bazı programlar silinebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 peki save dosyalarını kopyalarsam problem çözülürmü çok soruom ama oyunlarım değerli :)))) soruyu deiştirdim:o tarihten sonraki yüklenenler mi silinir [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 02:01 tarihinde, funny_girl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 eğer oyunu yüklediğin tarih geri döndüğün tarihten önce ise silinmez oyunlar ki muhtemelen bayaaadır yüklü oyunların. olsun yine de garanti olsun diosan yedekle saveleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 tmm saol EDIT:sorun halloldu galba yardımlarınız için teşekkürler =))) [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 02:11 tarihinde, funny_girl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hemen bir ubuntu cd'si takıyorsun cd rom'a, sonra onu bir güzel kuruyorsun. hayatın boyunca böyle bir hata almazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ya sorun hallolmadı hala ekran kartı diyo napmam lazım kafayı yedi bilgisayar :(((( çıkan hata da bu :[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 02:59 tarihinde, funny_girl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ubuntu yla kastettiğin ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 o işin esprisiydi boşver =) temp dosyalarını temizle hallolur heralde. anlamadım ben sorunu ama =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 temp te yararlı dosya olma ve temp i boşaltınca bilgisayarın çökme ihtimali % kaç sana sorunu açıkça söliim hata raporunda verdiği link www.nviada.com o zaman ekran kartı arızalı olmaz mı =? [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 03:05 tarihinde, funny_girl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 temp'te yararlı dosya falan olmaz merak etme. sen kendince mantıklı düşünüyorsun ama windows senin kadar akıllı değil. ne yapacağı belli olmaz: nvidia.com diye url verir sonra harddisk'in bozuk çıkar, olur yani bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 orda yazdığı temp i aradım bulamadım =S ama direk harddisk e girince bi temp var ama orda da burda yazdığı hatalı dosyalar yok bu bilgisayar kafayı yedi =S EDIT:o temp te de windows installer diye 2-3 dosya var [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 03:09 tarihinde, funny_girl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 şimdi topic in tamamını okudum da, resetlenme olayları genellikle ısınma kaynaklı oluyor. yani benim tecrübelerim o yönde. ama içinin rahat etmesi açısından ekran kartının driver'ını tekrar yüklemeni öneririm. temp'i sistem temizlemeden temizleyebilirisn. programların geçici bilgileri saklanıyor. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 03:12 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ya bi cd buldum ama üstünde VGA driver yazıyo o mu bide temporary internet files yazıo bu temp o temp dimi gece gece de saflığım tuttu =))) [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 03:17 tarihinde, funny_girl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 savelerini başka bir yere kaydet.Oyunu sil bir daha yükle.Bak bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ekran kartının sürücüsünü baştan yükledim umarım hallolur olmazsa yazarım zaten tavsiyeleriniz için teşekkürler [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 16:04 tarihinde, funny_girl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar