MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 arkadaşlar atıyorum her 15 dkda bir çalışan bir programa tıklayıp durumunu görmem gerekiyor. bir program falan var mı böyle her 15 dk da bir kendiliğinden tıklasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 makroman işine yarar sanırım google da arat çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 iyi de makroman ultima için? bana windows da çalışan bir programa tıklayacak bir program lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hmm evet şimdi denedim ultima dışında çalışmıyormuş pardon. ghostmouse işini görür o zaman tabi bilgisayarın başında değilsen, ayarlamak da uzun sürer 15 dk beklemek gerekir.. başka çaresi var mı bilmiyorum ama mum fln yazıyodu bu tip programları kolayca görürse yapar belki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ghostmouse aslında tam istediğim şey ama schedule olayı günlük aylık yıllık olarak var. dakikka olarak çalıştırmıyor. biri bana her "x" dk da bir bir programı nasıl çalıştırabileceğimi anlatabilir mi sanırım yapılabiliyordu windows üzerinden. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 01:08 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Var mı? sorusuna var deyip bırakmak vardı kıllığına ama biz yapmayalım tabi öyle şeyler. Kıllık yani. : p AutoHotKey'i bir incele istersen. Open source üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yazılır öyle birşey, basit de, bir program çalıştırmaksa dert windows task scheduler (zamanlanmış görevler) diye birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 O programa tıklayabiliyo mu ki ? : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: biri bana her "x" dk da bir bir programı nasıl çalıştırabileceğimi anlatabilir mi ve said: sanırım yapılabiliyordu windows üzerinden. diyince zamanlanmış görevlerden bahsediyor sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 programa tıklama konseptini anlamadım ben. o zaman ghost mouseta ayarlarsın bi makro, sonra o makroyu schedulela çalıştırırsın. olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bende systray'de duran bir programa her 15dk'da bir tıklaması gerektiğini sandım ilk mesajdan ötürü. Kızma müm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ya suç bende kavram karmaşası yarattım sanırım:) tıklama işini ghostmouse la hallettim. fakat ortaya bir exe dosyası çıktı. bu exe dosyasını her 15 dkda bir çalıştırmam gerekiyor şimdi de... windows un task schedule olayı da dakik olarak çalışmıyor aynı ghostmouse gibi "günlük, aylık, yıllık" şekillerde çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Yazayım ben sana bi program. 20 kuruş donate isterim ama : p [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 14:29 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Hayret 10 kuruşa yaparım diyen çıkmamış :) http://rapidshare.com/files/46516713/Runner.rar Şu daha önceki vindoz kapatanı editleyip yaptım. İşini görür sanırım. Açtığı programı geri kapatmıyor yalnız : p Bir de değer milisaniye cinsinden gir. 1 dakika için 60000 girmelisin yani. edit : linki yeniledim. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 15:16 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 hah çok sağol bi deniyeyim şahane program. tam istediğim. bir de kapatsa süper olurdu aslında da. çok şey istemiş olmayayım:) çok sağol. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 16:20 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kapatmak için çok uğraşması gerekir, ondan yapmıyordur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 hehe olsun işime yarıyor yine de sağolsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar