Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15bin ytlye kadar otomatik alıcam da kafam karıştı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2. el almayı planlıyorum tabi ki. Sahibinden.comdan aratıyorum 10-16 bin lira arabaları, tabi fazla kriter girmeyince burdaki Jaguar gibi arabalar da görünüyor. Aklımı alıyor şöyle arabalar valla. Bak bi tane daha var jaguar, hatta bi sürü var bunlardan.

Neyse efendim benim sorum şu. Şimdi araba acemisiyim, ehliyet sınavından beri iki üç kez sürmüşümdür yani illaki kaza yapıcam. En fazla 15bin lira ve otomatik düşünüyoruz annem de kullanmak istiyor çünkü. Aslında paşa paşa seat, ne biliyim toyota yarislere bakmam lazım 2001 model falan ama aklım bunlarda kalıyo :p Bu tür araba alınır mı? Masrafı benzini beni göçertir mi? Normalde ayaklarımı yerden kesse yeter derim de kaporta estetiği yine de önemli benim için. Siz ne diyosunuz ne alsam neye baksam?
Mesaj tarihi:
Clio 1.4 16v
Corsa 1.2, 1.4 Easytronic (2001 modellerde tam otomatik vardır)
Yaris
Polo
Gibi arabalar geldi benim aklıma.

Megane Coupé 1.6'lar flnda bulabilirsin. Donanım olarakta iyidir deri döşeme ve sunroof bile vardır bu arabalarda. Fakat bence tüketimi yüksek olacaktır.

Ayrıca Mercedes A 160'da bulabilirsin ararsan ki nispeten daha karizmatik olacaktır mercedes olması sebebiyle.

C segmenti arabaları (Golf, A3, gibi) tavsiye etmem çünkü bu fiyatlara bu arabaları bulmak normalde pek mümkün değil. Canını sıkabilirler.

İlla kaza yapcam diye de düşünme bende senin gibi başladım ve tamam kazaya karıştım ama ben yapmadım onlar vurdu :) Araba kullanmak kolay bişey sadece temkinli git yeterli.
Mesaj tarihi:
o audi de Aracın Km'si :224.000 , 1 sene içinde motoru dahada çok eskir... uzun sure kullanmak istiyorsan cidden 100.000 geçmişten uzak durmakta fayda var bence. Ayrıca o jaguarlar çok eski model.. Almadan önce parçalarının hala üretilip üretilmediğini, veya kaç sene sonra klasik olarak sayılabileceğine bak bence.. jaguar ın parçası her daim pahalıdır. Eski araba olduğunuda göz önüne alırsak, illa ki aksaklıktan doğacak parça değişimleri ile karşi karşiya kalırsın aldığın 1 sene içinde.
Mesaj tarihi:
A3 civic benzin masrafları göçertir.Arkadaşın aradığı kriterlere girmemiş pek o arabalar.Benim tavsiyem 1400 cc bi araba almandır.2002 model seat cordoba 1.4 16v var,bi depo benzinle 900 km yol yaptım,ki arabada bakımsızdı daha(yağ,filtreler vs) benimde tavsiyem Seat olabilir,Golf olabilir,Corsa 1.2 olabilir,Clio 1.4 16v de güzel.15.000 ytl yi geçmeden alabileceğin arabalar bunlar genelde.Tabi model tarihleri 2000,2003 arası olur genelde.Unutmadan,tavsiyem otomatik şanzıman araba almamandan yana ama yinede tercih sizin.
  • Yeni Oluştur...