Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Spawn'ın çizgi filmi vardı zamanında cine5te yayınlanırdı çook küçükken izlerdim. şimdi onları arıyorum ama indirecek bir yer bulamadım. nerde bulabileceğim konusunda bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bende var çizgi filmide çizgi romanıda ancak bilgisyarım bozuk olduğundan bir şey diyemeyeceğim sen aramaya bak bulmazsan bana haber verirsin ama direk www.mininova.com da torrentleri olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bende çizgiromanları var.Deişik bi seri bi yerlerde bulabilirsin belki arkabahçenin yayınladıgı türkçe kitaplar.4 cilt sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 divxforever'da 1997 yapımı 1 sezonun(18 bölüm) emule linki var edit:baktım şimdi toplam 18 bölüm 6şar bölümden 3 sezon diyor linklerde [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 14:44 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Türkçe altyazısı var mıymış? İng. Dub. alerjisi var da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bugün izlemeye başladım. İlk sezonu bitirdim ve çok hoşuma gitti. Seslendirme güzel, ucuz anime seslendirmelerine benzemiyor. Özellikle kurgu bir x-men ve spiderman'den çok daha farklı. Spawn'ın karanlık dünyasını gayet iyi yansıtmışlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çizimleri biraz daha kirli olsaydı klasik olurdu. yani kara bi stili zaten halihazırda var, ama bu abartılsa daha farklı olurdu. tabi eleştirdik diye yerin dibine de batırmak gerekmez, spawn'ı hep sevdik; hep de severiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 link vere bilcek varmı link :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ingilizceniz varsa bence seriyi baştan sona okuyun daha güzel geliyo. bi türlü adam gibi film çekemediler şu spawn'a, ona yanıyorum. süpermen çok klasik, sıpaydırmen çok gay; spawn denen cehennemtohumu priceless. http://www.comicoo.com/spawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar