mami Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Sevgili arkadaşlar sphere.55i yi yüklemeye çalışıyorum.Fizban adlı arkadaşın forumlarda belirttiği gibi herşeyi yaptım.Yalnız şöyle bir sorun var.Birincisi:C:Sphereaccountssphereacct.scp burada accaunt oluştur diyor.Yalnız ben de C:Sphereaccountssphereacct var.Yani .scp diye bir uzantılı dosya yok.Connectoru indirdim.2.0.3 yeni sphere diyor bir defa daha tıklayınca açılmıyor.Acaba sorun ben account yaratırken mi oldu?Yoksa connectordemi bir tuhaflık var?Ya da bir şeyi eksik mi yaptım acaba?Yardımlarınızı bekliyorum....Ayrıca localhostumu kullanayım yoksa İP numarasınımı?Ben cafe için açmaya çalışıyorum serveri.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Oncelikle Hosgeldin diyorum. Sphere'yi nasıl calıştırabilirim ? Nasıl acc acabilirim ? gibi sorularına ayrıntılı bir yanıt vereyim. 1) Once sphere'yi C:/ surucusune kur. 2) Sonra Denetim Masası, Ağ, Tcp/ip' cift tıkla ve orada sana sorulan otomatik bir ip adresi belirt yerine kendin bir ip adresi belirle yani 192.168.0.1 gibi. Ağ Maskesine ise 255.255.255.0'ı ekle. Sonra Ultima Online Klasöründeki Login.cfg dosyasını notepad ile ac orayada Loginserver=127.0.0.1,2593 Yaz. diğer satırları sil. ardından sphereyi calıstır. sonrada spherede kendine bir acc ac. 3) Nasıl acc acarım diosan. sphere'da komut su ; Account add account adı ve sifresi ; Ornek : Account add amarcord amarcord Burda amarcord adında amarcord sifreli bir char acıldı. 4) Simdi clientini calıstır. kullanıcı adını ve passwordunu gir. Oyundasın. OKe. Kolay Gele ;[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Yardımların için saol Amarcord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Onemli Değil. Umarım sorunun cozulmustur.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar