Cons Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 KILINIR BE ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kılınmaz saçmalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 annemin dayısının "ben hergün cumaya giderim" diyişi geldi aklıma LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: Namazdan seferiyi ilk kez duydum. Namazdan seferi şöyle olur diyelim 80 km aşkın bir yolculuk yapacaksınız.. 80. km geçtiğiniz andan itibaren seferi sayılırsınız ve farzları ama sadece farzları 2 rekat kılarsınız.. örneğin öğle namazı 4ilk sünnet.2farz.2son sünnet şeklinde ikindi namazı 4sünnet .2farz şeklinde akşam namazı 3 olduğu için değişmez 3farz . 2sünnet yatsı namazıda 4ilk sünnet.2farz.2son sünnet.3vitir şeklinde kılarsınız.. sabah namazı zaten 2 rekat farzı var ona da seferlik sayılmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sizinde işiniz zor be abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 7 senelik sayisal ogrenci, 3 senelik muhendisim; kafam almadi hacker vakvak'in yazdiklarini, allah sabir versin sizin de isiniz zor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 içindeki iman ateşi söndüğü için anlamaman normal. HARVARD İMAN DAĞITMIYOR EFENDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 @by_hacker_warwas o durumu biliyorumda. Onada seferi dendiğini bilmiyordum. Kaçırınca farzları kılma durumunu biliyorum. Tabi aslında düşünürsek seferi denir. Seferi sonuçta yolcu anlamında olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 cvb [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 18:11 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ben pazartesiden tüm namazları kılıyorum.bugunun isini yarına bırakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 afferin ne kadar coolsunuz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bence komikti. Ben gülümsedim yani. Ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 peki biri kuzey kutbunda, ve ramazan ağustosa denk geliyor. bu adam orucu 30 gün mü tutucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 vakit gelince çekicen arabayı 2 rekat kılıcan bitecek . nedir yani ? kılman gerekiyor. kaza namazı olayını ben çok fazla gerekmedikçe samimi bulmuyorum,savaş anında bile namazının büyük bi çoğunluğunu kılan ve kılınmasını tavsiye eden bir peygamber var. tabi vicdan meselesidir bu ama kazaya namazın kalması bu kadar basit olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Anlamaya manan yetmez Solonor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ardına bakma yolcu, gece almaya geldi seni benden diye bi şarkı var mesela. namaz kılmasanda olur yani anlayacagın yolcu isen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Of gece gece agzima takildi iyi mi. Celik'in miydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ali güven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar