VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Belediye başkanı biraz manyaktı.Onu kızı gibi benimsemişti.(hatta buffy ye bile babası gibi davranıodu bir bölüdme geyik adamdı bence)Yani aslında faith onunla çalışmaya gidio oda onu kızı gibi algılıyor.Yoksa faith ne buffynin akrdeşi nede belediye başkanının kızı.Sadece talihine sunnydale e gelmiş bir avcı(ben hoşlanırdım ama)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ya bu 24 de teri bauer in kızının gerçek adını bilen varmı??? gidip tanışmayı planlıyorum:D gerisi gelir zaten hehe[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Faith'in angel'la savastigi bolum harikaydi. bende Faith hastasiyim. buffy tam embesil.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 beyler angel ın 1*04 izleyen varsa buraya yazabilirmi hepsini izledim üşenmedim oturdum kazaa dan indirdim hepsini ama 04 ü bi türlü bulamadım kimsede yok galiba izleyen ve hatırlıyan varsa lütfen biraz anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 faithin gözetmeni wesleydi zaten onun için geri gelmişti onu kaçırmıştı angeli çekmek için daha sonra kendisi gidip teslim oldu fln (kısaca uslanıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 aka imana geliyor :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ben okuldayken hep kacırdım paso bölümlerini.. ama ilk 4 sezonu buldum eheh harelde suan tv de ilkin sonlarında veya ikincisin baslarında.. bu arada Buffy i de sallamayın bence, ileriki bölümleri cok güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 canım cedicim *!sinsice cdlere doğru yaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 4 sezonu nası buldun yaa? yani direk dvd sparişi modundamı yoksa üşenmedim çektim mi diyosun... Bakınız Eliza Dushku'nun [a.k.a Faith] bir diğer formatı...yabancı bi forumda "yawwk eliza rawksss" deyü bir yorum aldı ama bilemiyorum bence genede hoş biri...[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 vallaha ben üşenmedim indirdim :) kazaa da hepsini bulabilirsiniz gerçi 1 inci sezonu bulmak için baya bi kastım. 4 üncü sezon cidden çok güzel şok olucaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ben indirmek icin pek kasmıom..ark indiriyo walla.. 400-450mb her bölüm..indirip divx e ceviriyor.. ben de ondan alıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 direk dvix olarak da var ben onları indiriyom 1 bölüm yaklaşık 100 mb oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 52(bir yıldaki gün sayısı)x100(divx hali)=5200 mb mı demek oluyor o da 5.2gb yoksa bir sezon 52 hafta değil mi (bence değil tatil vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 1 sezon naptın ya, imkansız 52 hafta(= bir sene) olması, en fazla 6 ay falan sürüyo benim bildiğim bi sezon?Ama dur,yok ya ben bi daha düşüneyim... :-P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 18 yada 24 bölüm yapıolar normalde. Dushku Gellar'a on dakar. Angel Riley'i döver. Yannız buffy'nin de Count Dracula bölümü dehşetti. Sonunda dracula resurrect oluo tekrar aynen geçirio kazığı resurrection olduu salise. Tam dracula'nın ruhu tekrar resurrect olacakken Buffy "Hala burada duruyorum" diyo Sona dracula'nın ruhu dağılıo hehehe. Angel'da şarkı söylediği bölümün sonunda yazılar geçerkenki kısımda çok güzeldi hehehe. Kamera arkası yapmışlar. "İçkiler şirketten" diyodu ya ehhe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: Catscratch, 04 Mart 2003 14:13 tarihinde demiş ki: Angel'da şarkı söylediği bölümün sonunda yazılar geçerkenki kısımda çok güzeldi hehehe. Kamera arkası yapmışlar. "İçkiler şirketten" diyodu ya ehhe.[hline]This Cat Scratches Free. İçkiler bar sahibinden dedi ya bende koptum orada.Bu arada Oteldede Wesleyin neden özellikle şuradaki dedi muhabbeti hoşuma gitti(Gunn la oldukça iyi anlaştıklarını görüyorum bunların:D)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar