knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 juve'ye 26ya falan almıştım ben dani alves'i ama asıl bombam adriano'yu 6.75'e alıp fiyatını 35e çıkarmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 otomatikte 3. sezonda gsden lazioya bi sezon sonra da man utdye geçtiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Her yeni açtığım oyunda 2008 sonu Gökhan Zan sözleşmesi bittiği gibi Barça'ya gidiyor , 4-5 kez oldu bu. Çok fantastik gerçekten. Senelerin CM geleneği Atletico Madrid ile oynuyorum,takımda direk ofansif orta saha bolluğu var başta Agüero,Maxi Rodriguez,Simao Sabrosa,Raul Garcia,Cleber Santana,Luis Garcia,Reyes olmak üzere.Fakat ne Forlan tek forvette beğenimi kazanamıyor ne de 2 dmc'li oynadığım için güzelim amc'lerimin çoğu yedekte zırıldıyor.Maniche'i ise emanet edemiyorum tek orta saha,Maxi Rodriguez de sürekli serbest kalıp kaçıyor elimden ağliicam. Şöyle kimyayla uyacak 2 uyumlu Dmc tavsiye edin,en mülteci latininden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Alves'i 30 milyon poıunda aldım. Deli para oldu takımda başlarken yok işte sezon sonunda aldım. Premier Lig'de sağlam para ödülü alıyosun zaten. :) Bi de stad doldukça acaip para kazanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 dmc dediysen ever banega şarttır. hem ucuz hem de wonderkid yani. ayrıca başka mc oynayabilen bakayım kim var. javi martinez var ispanyol. kuzmanovic var. loic perrin var. fabregas var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Of şu adamı unuttum işte geçen gün bi o bi de guarin unuttum adamları diyorum iyi dmcler vardı ama eskilerden o kadar ezberlemişim ki barreto dışında bişey gelmiyodu aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mumu said: dmc dediysen ever banega şarttır. hem ucuz hem de wonderkid yani. ayrıca başka mc oynayabilen bakayım kim var. javi martinez var ispanyol. kuzmanovic var. loic perrin var. fabregas var =P lan lan lan Banega'yı almışım zaten de,pilot takıma atmışım oynatiim çikoyu. Fabregas ilk sene aşar. Maxi Rodriguez'i her maç kafadan 11 oynattım en çok parayı verdim,zaten kaptanım yine de memnun edemedim danayı bu senede elden gitti.Yerine Modric'i aldım realdaki kadar pahalı da değil şimdilik güzel iş yapıyor zaten forvetim uyuyor tüm golleri Simao-Agüero-Modric 3lüm atıyor geriden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 banega yeni patchle valenciada basliyo oyuna, gecin onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Achille Emana diye bir adam var, toulouse'da olması lazım. 10'a falan kapatırsın. Yeni nesil vieira :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 2 sene sonunda bu kadroyu getirdim takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o resimdeki kadroyu okumanın imkanı yok daha ufak koyamadın mı :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 düzeltmeye kasıyorum şu anda :D oldu neyse bu arada isakson u herkese tavsiye ederim süpe deli bi kaleci geçen sene ingilterenin en iyi kalecisi oldu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Tam afrikadan süper bir adam getirtirken work permitin hooop, yavaaaaş demesinden, 5 yedek hakkından ve devamlı çakışan tuhaf fikstüründen dolayı ingiltere ligini bir sevemedim şu oyunda varya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben de kılım ingiltereye newcastle'la bi donem destan yazdım sora bıraktım work permite dayanamayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Middlesbrough Böyle bir kadro kurdum 2 sezon sonunda. Stoper almaktan ön liberoya harcayacak iyi para kalmadı. 25milyon duruyo kasada ama iyi önlibero yok o paraya, Rochemback'tan iyi yani :D UEFA'yı falan da alınca deli bütçem oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 skin baya iyiymis yalniz, adi ne onun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Hatırlamıyorum ya indirdiğim sitenin adını da hatırlamıyorum :D Skinin başrol oyuncusu Tarkan ama (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oha BUL O TEMAYI :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Tema sortitoutsi.net'te birçok skin vs. grafik bulabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 abi bu temanın niye tarkanlı olduğunu açıklayabilirmi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 dmc dedin mi 13 milyon'a zapater alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ya benim elimde oyundaki en iyi scoutlar var özellikler 20 yani, adamlar kime baksam beğenmiyorlar ya Rochemback'tan iyi değil diyolar. Ne Rochemback'mış bi ben göremedim. Alacam sonunda barretoyu koyacam tırt özellikleriyle çatır çatır oynayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 veloso iyidir dmc olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 İyi de maddi açıdan yıldız almam lazım benim, forma satışlarını patlatacak. Yok anam herkes ya kötü ya aynı seviyede rochemback'la. Buglı herif sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 scout tavsiyesi istiyorum acilen 3-4 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar