Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bronxu tanıtın bana

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türkiyede uo tarihi 2'ye ayırmak gerekirse:

. bronx nebula scplerini yayınlamadan önce
. bronx nebula scplerini yayınladıktan sonra

yayınlamadan önce 4-5 tane server vardı. insanlar burada bir scripti yazmak için 2-3 gün uğraşıp forumlarda yardım ararlardı. saçma sapan adamların server açmadığı günlerdi.
yayınladıktan sonra 300-400 tane (belki daha fazla) açılmıştır herhalde.
bronxun da böyle bir olayı oldu türkiye'deki uo hayatına :)
Mesaj tarihi:
benim bu konularda en çok şaşırdığım şey, nebulada bankada dururken jet li isimli birinin gelip normal bir uo oyuncusunun oyun mekaniğince imkansız olduğunu düşündüğü, yumruk, uçan tekme vb. hareketlerle brit bankı dağıtmasıydı. cq oldugunu ögrendik sonradan.
Mesaj tarihi:
Sanırım Nebula iskelete dönüşüp gece saat 2 de
Minoc madende 'Kim bu beni rahatsız eden. tak tuk tak tuk kazıp duruyorsun yeter be' diyip beni kovalayan da oydu (sene 2001)
Mesaj tarihi:
Ben mi fake'İm :D...Komedi...Bu arada silencer hakkında hatta Legbra Ra Kronos hakkında konuda açmayı düşünüyordum.Galiba Hepimiz beniz...Bu arada cidden Ra'ya Kronosa noldu?_Legbra napıo oda bır server açsın
Mesaj tarihi:
said:
Şuan nerdedir ne yapıyordur bilmiyorum ama,zamanında nebula'nın kurucularından birisiydi.

bronx mu nbl nın kurucu takımından?

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 13:07 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Mıke kronos sen mıydın?Vay be ısmın galıba alptı.Unlıve ne yalan projeydı be.Aslında sen deılde Ra bızı bır guzel 1 sene uyuttu ya.Hala guluyorum ama bılınkı gene server acsanızo kotu server gene olsa gene oynarım.Unlıve komık ama guzeldı.Ah ah ..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...