cado Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 pro olunmaz pro doğulur pro doğmayanlar noob olur O.o bencede olmadı
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 piyasa pro larından proyum asıl prolardan noob um =) noobluğum oynayışımdan değil kafe bilgisayarı ve bağlantısından bnet/[TnA]PhoeniX
spadina Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Pro olunur abicim.Oyunu cok iyi gözlemliceksin,oyunu cok iyi takip edeceksin.Kimseye ya herro ya merro die dalmicaksin kacacagin zamani bileceksin nerde creep orda sen olacaksin.Karsidakilere göre item cikacaksin,karsindaki herolari iyi bileceksin.Ama en onemlisi bence karsidaki herolari sana daldigin an neler yapabileceklerini kestirmek ki bunlari yapabilmen icin baya bi oynamak lazim. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 23:06 tarihinde, spadina tarafından güncellenmiştir ]
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 her türlü strateji oyunu için yetenek gerekir el çabukluğu zeka vs. pro doğulmaz sende o yetenek warsa oyunu öğrenirsin gelişirsin 2 yıllır dota oynayıpta her oyunda sonuncu olan adamlar tanıyorum
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 doğulur sonradan "pro" olan adam görmedim. oyunu seivp başlayan çok ii olan adam gördüm ama sevip başladıgı için pro olanını görmedim.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 aga vileda is a pıro pileyır gaçın !'!
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Yok be nerde bende o şans. iyi oynarımda pro olmanın bi 30 km yanından anca geçerim.
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Pro dogulur lol ya bu tartisma cok ezik olmakla beraber sunlari solemeden gecemicem mesela Starcraftta dunyada paso 1.likleri olan ve hemen hemen her turnada ilk 2e giren bir japon arkadasimizin size her gun en az 12 saat starcraftta alistirma yaptigini surekli yeni rakipler arandigini sadece 1 arac icin saatlerce taktiksel oturup dusunuldugunu hatta bu cocugun bundan cok sıkılıp ailesi icin para kazanmasi gerektiginden turnalara katıldıgını solemesi sanirim ....sadece herseyin emekle oldugunu aanlatmaya yeter ..... ;)
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: hangi item kasılır item karşıya göre kasılır.karsı full stunken giidip bkb kasmazsan enayi derim.böylede pro olamazsınız fgdfsg.pro hem olunur hem doğulur.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Pratiğe de bakıyor mesela ben Euro pvgn nin ilk açıldığı dönemden beri oynuyorum(evet,mükemmelim)ama bir ay geçti mi oynamayalı ilk oyun adapte olmakta çok zorlanıyorum
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bir kere bir iki post üstümdeki arkadaş gibi pro gamer ve e3 kelimelerini aynı cümlede kullanınca direk dota ya dalıyorsanız pro değilsinizdir.Warcraft III the frozen throne o derece uzun bir ismi var ki dota sadece 1 map =)
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 pro doğulur ama içindeki bu cevheri çıkarmak için çok çalışmak gerekiir.. yani her pro iyi oynayamaz ama her çok oynayanda pro olamaz..
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 saniyede 100 (star craft) tuşa basan adamlar biliyorum sanirim dogulur...
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Doğuluyo tabii. Misal şu anki pro'lar doğmadan vardı DotA, hepsi 6 yaşında ilk oyunu oynayıp triple kill yapan adamlar. Olunmaz pro, ben "Öğrenmeye başlıyorum lan!" diyodum, 2 gün önce full güçle girdiğim creeplere yattım mesela.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: saniyede 100 (star craft) tuşa basan adamlar biliyorum sanirim dogulur... O adamların menejerleri olduğunu ve sadece belirli bir yaş aralığında (18-22) yüksek performans sergilediklerini de unutmamak lazım. İşte o yüzden prolar zaten. Sen ya da ben gibi oynamıyorlar o oyunu.
Öne çıkan mesajlar