DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 abi bunu giyip bi ss alın bence ya da giyilmiş bi ss warsa bana yolalyın merak ediorum[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 [hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''[Bu mesaj Darksun tarafından 08 October 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 [hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ST armorunda acid protection yoktur. Bir dx2 ile delik deşik olursunuz. İyi bir composite in 300 k oldugunu varsayarsak benim için degeri 150k falandir. Fakat insanlar parayi sadece ST armoru oldugu için veriyorlar biraz işi bilene satmak zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Arnaviscaa, 09 October 2003 22:46 tarihinde demiş ki: ST armorunda acid protection yoktur. Bir dx2 ile delik deşik olursunuz. İyi bir composite in 300 k oldugunu varsayarsak benim için degeri 150k falandir. Fakat insanlar parayi sadece ST armoru oldugu için veriyorlar biraz işi bilene satmak zor.. ztn ben alırken biliyordum boyle oldugunu ama herzaman sevmisimdir st armori cok guzeldir goruntusu ztn insanlarda bunun icin veriyorlar o kadar parayi isi bilmek le pek alakali deil yani alır giymez combatlarda...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Sattın mı satmadıysan kaça satıyosun.Benimkini kaybettim ben.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 anadol kaportası gibi, plastik =) imperial olmak aklımdan bile geçmemiştir, LONG LIVE THE REBELLION.[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 700k[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] [Bu mesaj -Mehanix- tarafından 13 October 2003 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 650k ya satıldı hayırlı ugurlu olsun:) Turk bi arkadasa satmak isterdim ama yabanciya gitti saglik olsun...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar