Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 700 750 falan iyi işte, ilerde sağlam bir high end ekran kartı alırsan lazım olacak bu. Bir de PSU nun 8 pinli olması senin avantajına olacaktır. Aslında çok da iyi bilmiyorum bu pin konusunu, 6 pinlilerde performans düşüklüğü olabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 şaka olmalı bu abi sen 5000 watt al bide baraj al ihale ile en iyisi.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 400 Watt PSU var üstünde yazan değer bu. Muhtemelen gerçek değerde 350 ye bekli düşüyordur. Kasada 8800GTS Overlocked versyon 2 hdd 1 dvd 3 adet fan(Cpu dahil) var. Hiç güç sorunu yaşamıyorum. Belki SLI yapmaya kalkarsam filan çatlayabilir ama şuan için yetiyor. PSU konusunda abartmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 sli olayına para verip girmeyin sakın, varsa eski kartınız onu takın mumkunse. toplanmıyor cunku degerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 watt konusu voltaj dalgalanmasını kafanıza takmayın psu zaten voltaj dalgalanmasına karşı alınmıyor, istediğin değerlerde elektrik versin diye alınıyor:) ups in işi voltaj dalgalanması. Sistem 350watt çekiyorsa 500watt civarı bir şey alınır üstüne bir şey eklendikce kullanılır. Water cooling düşünüyorum aslında ben, radyatör elemanını odadan dışarı atma metodunu (ben uydurdum) kullanıcam. Dışarıda anırsın bağırsın önemli değil. (dışarısı, bina cephesi, tuğla duvara 1cm çapında 2 delik açmayı düşünüyorum hortumları geçirmek için, dışarıdan patlatmazsam cepheyi farkedilmez bile. Bu iş için çok uzun matkap uçları var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Aradım şimdi cpyu 5000 civarı bir şey yapıcam klavye cd writer gibi bende olan şeyleri çıkardım o şekilde alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Chemical su soğutma yapcaksan, hazır kitlerin yanında evde elle yapabileceğim örnekler mevcut internette, bunun tutorialları var, sen seversin böyle şeyleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 lazım değil diyorlar yeni cpulara ya, delmesem de olurmuş duvarları, ama çok eylenceli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 http://www.tomshardware.com/forum/243648-28-power-supply PSU için şu makaleyi okumakta yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar