Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şizofren Nurettin Veren...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

said:
sen zaman okumuşsan ben de topum.

said:
ortaya allah karikatürü çizip de dalga geçmesini bilen bir ...'in..........................orasını da doldurmak pek muhterem kelime dağarcığına kalıyor artık.

Keşke ben de böyle güzel, insana birşeyler katan yorumlar yapabilsem :/
Sosyal ağlarda paylaş

O lafı bana dediysen eğer, (güzel türkçenizden anlaşılmıyor) misli ile iade ederim. Eğer bana değilse, yinede dik alası sensin Malik. Kim ne karikatürü çüzmiş ben anlamadım zaten.

Malik senin yaptığına anırmak denir yorum yapmak değil. Toplar ... lar havada uçuyor sayende. Köşe başında dikilen arkadaşlarınla Kurtlar Vadisicilik oynasana sen. Orada anırmak takdir görüyor.

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 00:49 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Nurettin Veren'in esas meselesi kendi (Fethullah'ın) kurumlarının devlet karşısında ikinci bir güç olması ve iyiden iyiye ABD'nin kontrolüne geçmesi. Bu sebeple uzun süre hoca ile tartışıyorlar ve sonunda hocanın kendisinin ölüm emrini vermesi ile kaçış başlıyor.

Nurettin Veren dikkat ederseniz son 3-4 yılda benim bildiğim 3 yayın organıyla konuşmuştur (Aydınlık, Cumhuriyet ve Kanaltürk); kendi ifadesine göre hala ölüm tehlikesi yaşamaktadır, bu yüzden yaşamının büyük bölümünü saklanarak geçirmektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...