malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 @slat:anırmıyoruz,yorum yazıyoruz burda. karışıklık olmasın aman. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:49 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: sen zaman okumuşsan ben de topum. said: ortaya allah karikatürü çizip de dalga geçmesini bilen bir ...'in..........................orasını da doldurmak pek muhterem kelime dağarcığına kalıyor artık. Keşke ben de böyle güzel, insana birşeyler katan yorumlar yapabilsem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Slat sende nerede o entellektüellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Zaman mı okusam acep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 vaaay 3'e bir olduk ha.eaheah. ben burdan ağlama yar şarkısıyla uzaklaşayım. valla çiyan gibi yersiniz adamı.eha. korkarım ben.eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 O lafı bana dediysen eğer, (güzel türkçenizden anlaşılmıyor) misli ile iade ederim. Eğer bana değilse, yinede dik alası sensin Malik. Kim ne karikatürü çüzmiş ben anlamadım zaten. Malik senin yaptığına anırmak denir yorum yapmak değil. Toplar ... lar havada uçuyor sayende. Köşe başında dikilen arkadaşlarınla Kurtlar Vadisicilik oynasana sen. Orada anırmak takdir görüyor. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 00:49 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 şizofren nurettinmi dağıtıyomuş adam? off of of kactım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 nurettin veren de meczup zaten.yaptıkları da münferittir (buraya uymadı ama nese kalıbı bozmayalım) fettullah hoocaefendi 21. yüzyılın en iyi insanıdır ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Nurettin Veren'in esas meselesi kendi (Fethullah'ın) kurumlarının devlet karşısında ikinci bir güç olması ve iyiden iyiye ABD'nin kontrolüne geçmesi. Bu sebeple uzun süre hoca ile tartışıyorlar ve sonunda hocanın kendisinin ölüm emrini vermesi ile kaçış başlıyor. Nurettin Veren dikkat ederseniz son 3-4 yılda benim bildiğim 3 yayın organıyla konuşmuştur (Aydınlık, Cumhuriyet ve Kanaltürk); kendi ifadesine göre hala ölüm tehlikesi yaşamaktadır, bu yüzden yaşamının büyük bölümünü saklanarak geçirmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar