asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Merhaba Arkadaşlar, Temel olarak 6-18 yaş arası hedef alınarak türetildiği söylenen Edubuntu ile Ubuntu ekibi ne değiştirmiştir? Ne farkları vardır? Bir okulda Ubuntu kurulması ile Edubuntu kurulması ne değiştirir? Edubuntunun eğitim açısından + ları nedir? Özetle neden Edubuntu? Bu sorunun cevabını bulabilmek için Edubuntu'yu VMWare Server'a kurdum ama bir fark sezemedim. Bulanlar varsa müteşekkir olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hiç bir fark yok zaten :D edubuntuda güzel bir tema var (aynısını debianda kullanıyorum :D) bide default olarak matematik ve fen ile ilgili 1-2 oyun ve ders programı tutma programı gibi acaip şeyler gelio, hepsi ubuntuyada kurulur :D yani hiç bir fark yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 O zaman Edubuntu'nun varlığı yalnızca bir pazarlama stratejisi midir ? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hani küçük insanlar var ya, bilg.ten pek bişi anlamayan.. onların ilgisini çekmek ve özgür yazılım ile ufak yaştan itibaren tanıştırmak amaç :) kısaca bir strateji evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 valla arkadaşın dediği gibi sadece birkaç uygulama farklıydı. yani ben de başka bir fark görememiştim. ama ben gene de amaca yönelik olarak öğrencilerin kullanacağı bir bilgisayara edubuntu kurulmasından yanayım. (nedense) [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:24 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 fark ne olabilir ki? sadece varsa görsel öğelerde fark vardır, yoksa da göründüğünden daha detaylı olacağını sanmıyorum. en fazla toplu eğitimle ilgili belirli programlar eklenmiş olabilir, belirli bir sunumu tüm ekranlarda göstermek falan fıstık gibin. ama sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Ne hikmetse bende Deacon'ın görüşü içerisindeyim. Ama bir tereddütte yaşamadım değil acaba direk Ubuntu kurulsa daha mı iyi filan gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Eğer aynıysa Edubuntu daha iyi. çinde özel yazılım da varmış bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar