Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 13-14 yaşımdan beri kndi yemeğimi kendim halleden biri olrk öh ne kazmalar var diyorm böyle başlıkları görünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 teflon tavaya yağ koyulmaz diye bir kaide yok ki yağsız yemek istiyorsan yağ koymassın ancak öneririm koymanı çünkü daha lezzetli olur çok az ama 1 veya 2 tatlı kaşığı ( aşçı tarifi veriyorum bak :p) sonra sosisler biraz kararınca kekik at tadından yenmez. edit: bu ne rezil sosis doğramaktır, hiç mi bıçak tutmuyor elin XD [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 19:06 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kazmayım abi ne yapayım. hiç yalnız yaşamadım. elma bile soyamıyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sosis için şahsi tavsiyem şöyle: teflon tava yüksek ateşte kızdırılır. bu esnada sosisler (coşkun kokteyl sosis tavsiye edilir. uygun fiyat + 70% dana eti boyu da güzel) ortadan çizilir. uzun sosis ise önce ikiye bölünür, sonra çizilir. sosisler tavaya atılır. kendi hallerinde orada patlamaya başlarlar hafif hafif. bir tatlı kaşığı (8 tane sosis olduğunu varsayıyorum) tereyağı tavaya atılır ve tava hızla çevrilir, tüm sosislere yağ dağılır. sosisler renk aldıktan ve yağ tavadan yok olduktan sonra tava tekrar ateşe konur. sosisler tavada sıcaktan kendinden geçerken, bir fincan nar suyuna bir buçuk çay kaşığı köri, bir çay kaşığı karabiber, bir tatlı kaşığından biraz az şeker eklenir. karıştırılır. şu anda kız arkadaşınızın mutfakta bulunması iyi olur artistik olaylar var. iyice kızmış ve ne atsanız buharlaştıracak tavaya fincanın üçte biri boca edilir, ve acilen tava çevirilir. ortalık duman içinde kalacak. eheh. su yok olduktan tekrar edilir. sosislerin üzerinde sos oluştuğunu göreceksiniz. kalan suyu tekrar dökün. o da bitsin. sonra kapatın ateşi. soslu sosislerinizi yeyin. eğer worchestershire sosunuz veya dövme demirhindi vardı ise ve koymadıysanız, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yarın deneyeceğim bunu horace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar