Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olmaz böyle, çok bunalıyorum

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/konu.php?id=184394&syf=3

bu nedir ya, 2 gün iyiyim, 2 gün kötüyüm. bugün iyiydim, birden bire geldiler. aklıma yine bin türlü şey. zaten kızı bulamıyorum. nasıl ve ne zaman bulacağımda meçhul, doktora gidip ilaç alma işine hiç girmek istemiyorum. bu şeyleri ilaç zoruyla yenmekte istemiyorum. kaçmak istemiyorum. zayıf düşmek istemiyorum. vazgeçmek istemiyorum. geçemiyorum. resimleri var 1 adet elimde, bilmiyorum garip oluyorum. olmuyor doktora gıtmek ıstemıyrum, vazgeçmek istemiyorum, vazgeçemiyorum. yaptığım hatanın farkındayım ama beynimde öyle bir şartlanma olmuşki yok yok yok. illaki devam ediceksin diyor.sözlüsünün telefonu var arayımmı, aramayımmı, arasam ne diyicem, unut gitsin en iyisi bunu. kendımdekı bu isteğede anlam veremiyorum. alkol bağımlısı olucam yakında, sabah kalk iç, akşam yat iç. yeter artık gidin ya .

yardım akıl , fikir, destek pls ya
Sosyal ağlarda paylaş

Şu kızla konuştuğun an rahatlıyacaksın.Kıza duymak istediklrini söylet serce.Eger kız sana seni istemiyorum derse eminim soguyacaksın.Yönlendir çok açık ve net cevaplar al.Birde kızın sözlüsü var diyosun.Başka bir erkekle olan bir hatun yani.yani =) Nasıl hala kendini şartlandırmak vs.Kızla konuştugun an hepsi geçicek.Sadece emin ol.O günü bekle bu sonsuza dek süremez.Mümkün mü ?

Böyle konulara geyik cevaplar yazmayın.Arkadaş çok ciddi açmış konuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...