Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=184394&syf=3 bu nedir ya, 2 gün iyiyim, 2 gün kötüyüm. bugün iyiydim, birden bire geldiler. aklıma yine bin türlü şey. zaten kızı bulamıyorum. nasıl ve ne zaman bulacağımda meçhul, doktora gidip ilaç alma işine hiç girmek istemiyorum. bu şeyleri ilaç zoruyla yenmekte istemiyorum. kaçmak istemiyorum. zayıf düşmek istemiyorum. vazgeçmek istemiyorum. geçemiyorum. resimleri var 1 adet elimde, bilmiyorum garip oluyorum. olmuyor doktora gıtmek ıstemıyrum, vazgeçmek istemiyorum, vazgeçemiyorum. yaptığım hatanın farkındayım ama beynimde öyle bir şartlanma olmuşki yok yok yok. illaki devam ediceksin diyor.sözlüsünün telefonu var arayımmı, aramayımmı, arasam ne diyicem, unut gitsin en iyisi bunu. kendımdekı bu isteğede anlam veremiyorum. alkol bağımlısı olucam yakında, sabah kalk iç, akşam yat iç. yeter artık gidin ya . yardım akıl , fikir, destek pls ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bulursan zaten içindeki tüm coşku gidecek. buna odaklan, sen onu değil onu bulma arzusunu seviyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 küresel ısınma küresel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 fede +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 rakı & müzik. iyi gelir, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 öööhh nedir bu kız mevzusu bu kadar yav,az rahat olun kendinizi kaptırmayın bu kadar hem ne demişler,birisine çok bağlanmak iyi değildir çünkü kaybedince çok acı çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Şu kızla konuştuğun an rahatlıyacaksın.Kıza duymak istediklrini söylet serce.Eger kız sana seni istemiyorum derse eminim soguyacaksın.Yönlendir çok açık ve net cevaplar al.Birde kızın sözlüsü var diyosun.Başka bir erkekle olan bir hatun yani.yani =) Nasıl hala kendini şartlandırmak vs.Kızla konuştugun an hepsi geçicek.Sadece emin ol.O günü bekle bu sonsuza dek süremez.Mümkün mü ? Böyle konulara geyik cevaplar yazmayın.Arkadaş çok ciddi açmış konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 git konuş kızla zamanında senden hoşlanıyodum vs bahset sonra kendine gelirsin zaten zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar