ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Boş WoW ve TBC li account 50 liraya veriyorum. İçinde karakter yok. Cdler kutusu falan iyi durumda. Başka bir orjinal oyunla takasta edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 up!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 guıldwars var bende takaslar mısın? specıal edıton [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:15 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Guild Wars oynadım daha önce hiç beğenmedim. Bu arada Gittigidiyor a koydum. http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=5707328 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Orijinal UO:AOS var elimde düşünürsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dostum 50 ytl demişsin 60 ytl olmuş. -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 siteye 1.5 ytl para verdim, birde komisyon kesicek o yüzden 60 a koydum siteye. Site yuzde 10 kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 gittigidiyor da gitmedi duruyor. bir kaç kişi sordu almadı. Boş WoW ve TBC account 50 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Sadece wow u satmayı düşünüyormusn ?Tbc siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 [email protected] Olmaz çünkü account açılmış zaten. WoW üzerine TBC kurulmuş. Ama içinde hiç char yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar