Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akarsular özelleştiriliyormuş

LasT_SuRviVoR

Öne çıkan mesajlar

kiralanmasının haricinde, nasıl uygulanacağı da çok önemli. yapım olarak yani. habitata zarar vermeden yapmak lazım.

49 yıl çok uzun bir süre. suyun değeri çok daha hızlı artar. eskisi gibi değil. ayrıca akarsu'nun kullanım hakkını satmak reel olarak ne demek onu bilmek lazım. baraj suyunu devlete ve diğer özel sektörlere satmakla sınırlıysa, problem yok. iyi.

şeffaf olup projeyi çıkarsınlar. görelim.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir saçmalık var akarsuya baraj yapıyorsun akarsuda baraj olmuyor sonuç olarak, kilometrelerce alanda baraj gölü oluyor, yüzlerce dönüm orman su altında kalıyor, yüzlerce ev tahliye ediliyor. Herkez kafasına göre çıkın burası göl olacak derse, para kazanıcam diye köyleri su altında bırakır ormanları su altında bırakırsa işimiz zor hakkaten. Devlet en azından baraj dikmeden önce tepki alıcağını bildiğinden köyü ağacı az yerler seçiyor. Ama sen gidip para kazanmak için anasını satıcak insanlara bırakırsan bu işi yarın istanbulu boşaltırız baraj gölü olacak diye, ülke venediğe döner.
Sosyal ağlarda paylaş

yalan mı?
yakılmıyor mu?
yakılıp otel yapılmıyor mu?
Ha yok diyorsan, ya ben Türkiye'de yaşamıyorum yaşadığım yeri Türkiye zannediyorum.
Doktora gideyim en iyisi.
Sorayım ben nerde yaşıyorum diye.

Bak, editledim.
Güzel olmuş mu?

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 16:56 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

laf oyunu yapmaya gerek yok. ben yalan, yakılmıyor, yakılıp otel yapılmıyor mu diyorum? hem niye rahat olayım ormanlar yakılınca?

devletin koruyamadığı ormanlar yakılıyor. doğru. ki yakıldıktan sonra da özelleştirilmiyor zaten. otellerin çoğunluğu kaçak. bunlar kötü şeyler.

finlandiya'ya bi bak mesela, ne durumdaymışlar, kaç hektar ormanla ne kadar gelir elde ediyorlar ve doğal kaynakları ne durumda bi gör.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...