toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 patiyi de özelleştirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Benim Gözlerim Sam'i arıyor , bunu nasıl savunucak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Çinliler pekin i 150 yıllıgına kiralayip geri aldıklarında bayram yapmışlardı tüm ülkede, artık bizde tüm ülkeyi 250 seneligine kiralar, 250 seneden sonra bu ülkede hala insan olursa oturur kutlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kiralanmasının haricinde, nasıl uygulanacağı da çok önemli. yapım olarak yani. habitata zarar vermeden yapmak lazım. 49 yıl çok uzun bir süre. suyun değeri çok daha hızlı artar. eskisi gibi değil. ayrıca akarsu'nun kullanım hakkını satmak reel olarak ne demek onu bilmek lazım. baraj suyunu devlete ve diğer özel sektörlere satmakla sınırlıysa, problem yok. iyi. şeffaf olup projeyi çıkarsınlar. görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 durmak yol yola devam babalar gibi satmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 nekadar iyi olabilirki, 20 yıl sonra ulkede kalan tek nehir amerikada olursa kaç dolardan satılıcagını tahmin ediyoruz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 evet ediyorum. dış yatırımcıyı uzak tutmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 akarsuların kullanım hakkı, kısa süreler için, yıllardan beri özel firmalara devrediliyor. bu yeni birşey değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 evet pınar ve küçük akarsular farklı şartlarla özelleştiriliyor. ki özelleştirilmemeleri saçma olur. ama şartlar mühim. özel barajlar, enerji şeysi için filan da var. yani, direk akarsuyu vermiyolarsa problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 şöyle bir saçmalık var akarsuya baraj yapıyorsun akarsuda baraj olmuyor sonuç olarak, kilometrelerce alanda baraj gölü oluyor, yüzlerce dönüm orman su altında kalıyor, yüzlerce ev tahliye ediliyor. Herkez kafasına göre çıkın burası göl olacak derse, para kazanıcam diye köyleri su altında bırakır ormanları su altında bırakırsa işimiz zor hakkaten. Devlet en azından baraj dikmeden önce tepki alıcağını bildiğinden köyü ağacı az yerler seçiyor. Ama sen gidip para kazanmak için anasını satıcak insanlara bırakırsan bu işi yarın istanbulu boşaltırız baraj gölü olacak diye, ülke venediğe döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Hımm, suyuda satıyoruz negzel. Sırada ne var; ormanlar, göller, dağlar, tarihi doku, kara sularımızıda özelleştirelim oldu olacak. Ne güzel iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Asıl soludugumuz havayı özelleştirirlerse ne bok yiyicez onu düşünün siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 satılık tarihi doku.. :) kötü bişi gibi söylemişsin de ormanların özelleştirilmesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Zaten hali hazırda pek çok akarsu var devletin para aldığı. Adamın tarlasından su geçiyor, devlete para veriyor onun için. 49 yıllık kullanım hakkı ne demek mülkiyetini vermek ne demek? aradaki fark budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 "Su akar Turk bakar" yerine isletsin birisi. Dogru durust bir kurulusa satmayi becerirlerse mis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ormanlar yakılmıyor. Biz doğaya sahip çıkan süper bir milletiz. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 16:55 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 düzgün konuşmak çok mu zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yalan mı? yakılmıyor mu? yakılıp otel yapılmıyor mu? Ha yok diyorsan, ya ben Türkiye'de yaşamıyorum yaşadığım yeri Türkiye zannediyorum. Doktora gideyim en iyisi. Sorayım ben nerde yaşıyorum diye. Bak, editledim. Güzel olmuş mu? [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 16:56 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 laf oyunu yapmaya gerek yok. ben yalan, yakılmıyor, yakılıp otel yapılmıyor mu diyorum? hem niye rahat olayım ormanlar yakılınca? devletin koruyamadığı ormanlar yakılıyor. doğru. ki yakıldıktan sonra da özelleştirilmiyor zaten. otellerin çoğunluğu kaçak. bunlar kötü şeyler. finlandiya'ya bi bak mesela, ne durumdaymışlar, kaç hektar ormanla ne kadar gelir elde ediyorlar ve doğal kaynakları ne durumda bi gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 doğru dürüst bi kuruluşa satılmıycak ki yine... her zaman olduğu gibi tayyibin kankası bi arap şeyhine saçma sapan bi fiyata peşkeş çekilicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 oğluna gemicik yüzdürecek barajcık lazımdır belki almayın günahını adamın müslüman adam kul hakkı yer mi ? yemez dimi ? yemez yemez. Kul hakkı yese ona bu yolda destek olanlarada bişi olmaz dimi ? Olmaz olmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 @Szasstam: Abi yuh ya. Milletin %46 sı bu adama güveniyor. Demek ki bu adam kul hakkı yemiyor. Amma sığsın. Helal parasıyla kazandığını yiyor, siz de çatlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bence bunlara düzgün konusmak cok zor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 allah akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar