Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Alt char olarak bi char açıp , klasiğin de dışına çıkmak istedim aynı zamanda. lvl 10 dan itibaren sürekli balance kasıp, balance ilerleyip öyle kalsam nasıl olur? dungeonları falan değil de , pve zevkli olur mu? rahat olur mu? deneyeniniz yapanınız var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Dandik mage gibi bişey olursun. Balance ın asıl olayı raidler ve pvp ama sağlam item geldikten sonra iş yapıyor. Lvl atlamak feralın yanında işkence kalır heralde. Deneme olarak da şöyle diyim 600 spell damagela daily questleri yaparken bile baydım balancetan. Ferala göre yavaş ve ölmek daha kolay. Pve olarak zayıf yani. Bide bunu outlandse çıkmadan itemsız düşün. Ama yine de yapanlar var, eu forumlarında falan olması lazım lvling az balance diye bi topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 OOMKIN LAWL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 OOMKIN lolzinmyballz. Abi feral ftw bence. Çok egllencelidir kesin. Çünkü adam her türlü combat'tan dönüp gidiyor insanlar arkasından bakıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ya ben zaten feral oynamıştım kısa bi süre değişik bi altchar olsun istedim sadece ama pek olucaklardan değilmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 evet evet sen bırak warrioru tek warrior ben olucam tum plateleri ben alıcam hatta spell damage veren plateleri bile ben alıcam. sonra dunyayı ele geçiricem nihohohohohohohoho saka bi yana gidip off-tank olucak warriorunu kassana sen kardesim :D (MT benim hiç heveslenme :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Bir kere balance'i küçümsemeyin,ayni lvlimdeki bir moonkin,gerek treantlari gerek moonfire'i olsun mage olarak canima okuyor.Lvl 59 civarindaki adam ben bir frostbolt atincaya kadar 2 moonfire atiyor,her biri en az 500 vuruyor direkt,dotlarini saymadim.Üstüne treantlari pesimden kosturuyor.Ama kasmasi zor,orasi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 feral kasmaktan da baymıştım ben ya. evet ben tankımı kasayım. Mulgearcığım sen bana bi wolf parası çık oluruz bi süre 2nd tank :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ehehe pazar gunu geri donuyorum super bi biçimde. 2 gune cıkarırız sana da mount parası ayıp ediyosun sen yeterki kas ve off-tank ol raidlerde :D [not: MT olan herzaman tank itemlarını en once alır. eh biz kara yı farma baglıyana kadar sana dogru duzgun item kalmıyıcak demek oluyo bu da :D ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bıraktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar