Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-Sigara

Aegean

Öne çıkan mesajlar

Gören duyan vardır mutlaka, aradım ama önceden açılmış topik bulamayıp hemen açmalıyım diye düşündüm. E-Sigara adında sigarayı yakma ve söndürme işlemi dışında birebir taklit eden nispeten yeni bir alet.

(İlerisi biraz reklam yapıyor gibi olucak ama su anda ithal eden yalnızca tek bir firma olduğu için anlatmak durumundayım kusura bakmayın şimdiden.)

RUYAN isimli bi şirket satıyor su anda yalnızca online olarak(ama yurtiçi ve ups in kapıda ödeme seçenekleri veya havale eft filan da mümkün). Biraz pahalı denebilir ama uzun döneme yaydığınız vakit hertürlü cıkaracaktır elbet(sigarayı bırakmada başarılı olduğunuzu varsayarak tabi). en ucuz ürünü e-puro(300 ytl) ve kartuşlarıda 5 li paketler hailnde 3'ü 108 ytl 5'i 180 ytl ve 10'u 360 ytl olarak satılıyor.kartuşlar yüksek(16 mg) orta(11) düşük(6) ve sıfır nikotinli olarak mevcut.sss kısmında açıkladığı üzere 1 kartuş 2 paket sigaraya denk geliyor. yani 1 kartuşa 7.2 ytl öderken iyi kalite bi sigara içen insan 2 pakede en az 8 ytl ödeyecektir demem yanlış olmaz heralde.

piyasada kaçak olarakda var sanırım ama seri farkından ötürü şirket anlıyor ve herhangi bi arıza durumunda teknik destek alamıyorsunuz ve bu şekilde alan bi tanıdığımız teknik destek almak için bi denemek istedi adamlar haklı olarak biz sizi dava etsek yeridir diyip göz korkutup göndermişler, gerçekten dava açmaya da karar verebilirler ona göre yani.

ayrıca yalnızca sigarayı bırakma amaçlı olarak değil, sigara içilmeyen alanlarda içilmesi de söz konusuymuş. cünkü cıkardığı duman zararsız olduğundan pasif içicilik söz konusu değilmiş.ama yeni olduğu için yasalara kısmen uymuyormuş galiba.

etrafımda kullanan bi kaç kişiden duyduğum üzere ilk başlarda, sigara gibi söndürmediğinizden ötürü biraz suyunu cıkarıp cok kartuş tüketebiliyormuşsunuz haberiniz ola :)

kendimde artık yalnızca el alışkanlığı/dudak tiryakiliği olduğunu farketmem üzere, cok yakın bi zamanda almaya karar verdim. oldukça fazla spor yapıyorum, artık dur demenin zamanı geldi benim adıma. ben bu şekilde sigaraya bırakıcağıma inanıyorum. dilerim bi kaç kişiyide yardımım dokunur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...