burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 arkadaşlar bu über hikayeyi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. danimarka işi, 2003 yapımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 başları biraz sıktı beni. ya da ben şu an film izleme havasında değilim. konu hoşuma gitti. en başı iyiydi, narrator başa alalım dediği yere kadar güzeldi. sonra metro olayına girene kadar baydı falan filan. bıraktım izlemeyi. ama şimdi okuduklarıma göre tam da orda başlıyormuş film. adam gibi izleseydim keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konu nedir nasıl bişey? Başını kaçırdım ama gece gösterimini izleyebilirim. Bide bu tür başlıkları açarken tarih ve saat de verirseniz daha iyi olur, malum daha sonra uplanıcak bu konu film tartışırken falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 alıntıdır Alex az sonra bir bara girip Aimee'yi görecek. İlk kez tanışacaklar ya da daha önce tanıştılar ancak farkında değiller. Laf lafı açıcak ikisi birbirine aşık olacak. Alex ve Simone ancak romanlardakine benzer bir şeyler yaşayacaklar. Şehrin başka bir yerinde yaşlı bir yazarsa son romanı üzerine yoğunlaşmış durumda. Yazarın birlikte olduğu kadınla, Alex'in aşık olduğu kadın aynı kadın ya da değil. Alex hayatında varolan tüm boşluğun Aimee ile birlikte dolduğunu düşündüğü anda herşey allak bullak olur.Bir anda genç adam tanıdığı herkesin hafızasından silinir. Genç adamı dünya üzerinde kimse hatırlamamaktadır. Ne babası, ne komşuları, ne de arkadaşları genç adamın varlığını hatırlamamaktadır. Alex diye birinin bir zamanlar varolduğunu hatırlayan tek kişi Aimee'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 3 te tekrarı var merakla beklemekteyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 dur bende bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Baya iyi bi film, kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 çok ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar