Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Diğer topicte gördüm meraklandım şimdi. Herkes duvarında ne var yazsın. efendım benım duvarımda; 2 adet büyükçene sevgilimin yaptıüı yağlı boya resim, gizemli dağ filminin posteri büyükçene bir 100 ytl ( kartona büyüttürdüm ) Bir adet delgado posteri ( bjk dergisi hediyesi ) bir adet 2007 takvimi ( bjk dergisi hediyesi ) bir adet orta boy ayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 3 adet F-16 resmi (evet babam asker) aaa başka bişey yokmuş yeni farkettim ne kadar boş lan benim odam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 boya bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 -zamanında yaptığım mickey mouse lu bi yapboz cercvelenmis vaziyette var. -yuvada cektidiğim bir resmim. -piri reisin haritası -kurutulmuş orta boy bir deniz kaplumbağası -oyuncak palyaço eheh bir kaç raf, kitaplar fln var bide:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 120" hd sony flat tv zippo çaqmaq i mac 2 adet güzel esmer kız mini cooper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ah odam ahhh nasıldı şekli onu bile unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 beyazımsı boya beyazımsı boya beyazımsı boya beyazımsı boya beyazımsı boya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 iki adet grafiti ve atatürk portresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 güzel esmer kızlardan biri az önce yere düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bir iki tane afiş, yurttan çaldığım itfa hedeleri (yangın söndürücülerin üstünde duran fosforlu numarası ayzan küçük yapışkanlı tabelalar), sevgili resmi, ve böcek ölüleri var bayağı bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 lost highway posteri bir de 1500 parçalık, 2 tane yanyana giden at resminden oluşan bir çerçeveli puzzle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 - ulubatlı souness fotoğrafı büyük - hayvan klima borusunu gizlemek için dekoratif sarmaşık tarzı bişi - rahmetli büyükannemin avusturalyadan gelen çok güsel bi yelpazesi (dantelli mantelli deil) - iki tane seramik dekor testisi büyük - ikeadan alınmış 1.5 ytl lik saat - kitap rafları - çoraplık - garip seramikten bi resim - sarı boya - kırmızı boya - baca deliği kamuflajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 diğeride düştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 2 tane kare ayna. biri bele dörtgen piçimine çevrilmiş duruyo biri normal. yan yana bi de bunlar. o kadar ya başka bir şey yok. eskiden ipini çekince kolları bacakları oynayan kurşun askerim dururdu bir de pelyaço bele salıncakta sallanan kaldırmışım hmm. aynalar gelince tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 papirus toplasu annemin babamın resimleri madalyam bide bordür var baklava motifli =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 lord of the rings 1-2-3 posterleri. sw ep3 posteri bi tane. killbill posteri 1 tane. 2 tane matrix posteri. bi tane bira siselerinin oldugu puzzle. neonlu tablolar var bilirsiniz onlardan 1 tane. bi tane bart ın beynini gosteren x ray filmi poster babam getirmisti. sonra bi tarafta da madalyalarım asılı. snrm bi kac poster söksem iyi olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ayna var 1985 ten kalma. başka duvara asılı bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Anaokulu Diplomam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 3 adet victoria frances posteri+ fallout3 posteri ha bi de punchbagım [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:25 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 fallout3 posterini level mi verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 versene onu bana sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 babanemin yaptığı bitane resim.bide 2 adet hoparlör :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 satarım, 20 euro sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: papirus toplasu tablosu yazcama toplasu yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar