horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 N.Ş.A. da bugün 20-22 arası programım olacak olmasına rağmen, bugün muhtemelen program yapamıcam kendi makinem arızalandıı için. Fekat bu demek değildir ki pazar günü programım olmıcak.. Heyecanla bekleyiniz ısrarla isteyiniz.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bu akşam size süper bi program yapmam muhtemel lakin neler yapmam gerekiyo biri ders versin bana len. kaldık burda çöp gibi. port ne ip ne nereye yazacam :o[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yayındayım galiba lan...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 budur linkimiz ehehe[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 başlangıç konspet dışı playlistim (şimdiye kadar çaldıklarım) Impelliteri-Fuel for the Fire Helloween Laudate Dominum Death Painkiller Death Bite the Pain[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Lan dinlesenize! yırtındık playlist hazırladık cdler taşıdık... ayıp valla. :( bakın nasıl da ağlıyorum.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 oyun havası cal horacee :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bi daaki programa mısırlı ahmet ve burhan öçal çalacam söz.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 oley mısırlı babadan cal :p harem de cal[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 harem diil de yarkın ritm grubu olabilir. haremi sevmem pek.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 playlist update: 14:17:23 Shahin & Sepehr - The Last Goodbye Current Song 14:08:30 Al Di Meola, John McLaughlin & - Short Tales Of The Black Fores 14:05:00 Impellittteri - On and on 14:00:35 Impellittteri - Fuel for the fire 13:55:01 Blind Guardian - And the story ends 13:51:25 Camel - Stationary Traveller 13:45:47 Camel - Mystic Queen 13:37:38 Camel - Ice 13:28:22 Camel - Rajaz[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Böaa korktuğumdan da kötüymüş..[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 enteliz kardeşim allah allah.. 14:39:43 Al Di Meola - Al Di's Dream Theme Current Song 14:34:04 Al Di Meola - Passion, Grace & Fire 14:29:53 Al Di Meola - Two To Tango 14:28:25 Al Di Meola - They Love Me From Fifteen Feet 14:28:13 Al Di Meola - Mediterranean Sundance 14:27:14 Al Di Meola - Dinner Music Of The Gods 14:26:44 Armik - Pure Paradise 14:21:50 Armik - Tango Flamenco 14:17:23 Shahin & Sepehr - The Last Goodbye 14:17:07 Al Di Meola, John McLaughlin & - Fantasia Suite[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yalnız tek dinleyicim kim merak ettim :D[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bendım zamanında cıktım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 dinleyemiyorum ben neden bilmiyorum evde network var ondan mi[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Yayın bitti de ondan. E tabi sadece ben dinliyip bide beğenmeyince bitirdi adam yayınını:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar