horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 kesinlikle laik sistemi değiştirmek istiyoruz yabancı olduğum bir durum değil. :) büyükanıt'ın başka bişi yapması beklenemezdi. iyi de yapmış. korktuk biz mi diyecek adam. ordu lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 akp artık anasınıda alıp gitsiin ya lütfen... Ya da ordu anasını alıp gelsin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 AKP-MHP nin potansiyel cumhurbaşkanı adayları benzer profillere sahip zaten. Paşa paşa seçerler bir cumhurbaşkanı. normalleşin artık, çıkın seçim sathı mahalinden. MHP'nin mecliste AKP ile benzer politika yürütmeyeceğini falan mı sanıyordunuz siz? MHP seçim öncesi sonrası halleriyle samimiyet sınavındna kalıyor ama onların da yapacak pek birşeyi yoktu. AKP'nin bu kadar fazla oyla merkeze oturacağı seçimden önce belliydi zaten, Bahçeli de ne yapsın, şehit cenazeleri gelmeye başlayınca aldı ipi eline çıktı meydanlara. Askerin açıklamasına gelince; o kadar çok beyanat yaptılar ki son zamanlarda kendi ağırlıklarını kendileri kaybediyorlar. AKP bizim istediğimiz gibi cumhurbaşkanı seçmeyecek demiyorsa/diyemiyorsa bu açıklamalar havada kalıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 adam açıklama falan yapmamış katıldığı bi resepsiyonda gazeteciler üstüne çullanınca afedersin sordukları bikaç soruya cevap vermiş sadece. ayrıca öyle birşey demek isterse der, dedi zaten de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ağızdan çıkan her söz beyandır, nasıl yapmamış? "akp, bu iş olmaz senle" dedikleri bir açıklama da görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben öyle birşey dediğini söylemedim zaten. said: AKP bizim istediğimiz gibi cumhurbaşkanı seçmeyecek gibi bir açıklamaları olmuştu. hatta sizinkiler e-muhtıra diye eğlenmişti sanırsam. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 06:50 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Asker günü birlik konuşmaz lan er, bugün var mı genelkurmayın sitesinde o açıklama. gerçi epeydir ziyaret etmedim, en son yapım aşamasındaydı. bir önceki genelkurmayın sayfasını değişmekle meşgullerdi. bu meclis olabilecek en güzel bir meclis; temsilse temsil, çoğunluksa çoğunluk. negzel dtp lilerde var 30 kadar. Kim ne diyecekse desin, bitsin artık. bana kalırsa zaten biten bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar