Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyükanıt'tan Açıklama

Slat

Öne çıkan mesajlar

AKP-MHP nin potansiyel cumhurbaşkanı adayları benzer profillere sahip zaten. Paşa paşa seçerler bir cumhurbaşkanı. normalleşin artık, çıkın seçim sathı mahalinden.

MHP'nin mecliste AKP ile benzer politika yürütmeyeceğini falan mı sanıyordunuz siz? MHP seçim öncesi sonrası halleriyle samimiyet sınavındna kalıyor ama onların da yapacak pek birşeyi yoktu. AKP'nin bu kadar fazla oyla merkeze oturacağı seçimden önce belliydi zaten, Bahçeli de ne yapsın, şehit cenazeleri gelmeye başlayınca aldı ipi eline çıktı meydanlara.

Askerin açıklamasına gelince; o kadar çok beyanat yaptılar ki son zamanlarda kendi ağırlıklarını kendileri kaybediyorlar. AKP bizim istediğimiz gibi cumhurbaşkanı seçmeyecek demiyorsa/diyemiyorsa bu açıklamalar havada kalıyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ben öyle birşey dediğini söylemedim zaten.

said:
AKP bizim istediğimiz gibi cumhurbaşkanı seçmeyecek

gibi bir açıklamaları olmuştu. hatta sizinkiler e-muhtıra diye eğlenmişti sanırsam.

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 06:50 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Asker günü birlik konuşmaz lan er, bugün var mı genelkurmayın sitesinde o açıklama. gerçi epeydir ziyaret etmedim, en son yapım aşamasındaydı. bir önceki genelkurmayın sayfasını değişmekle meşgullerdi.

bu meclis olabilecek en güzel bir meclis; temsilse temsil, çoğunluksa çoğunluk. negzel dtp lilerde var 30 kadar. Kim ne diyecekse desin, bitsin artık.

bana kalırsa zaten biten bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...