ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Arkadaşlar lvl 51 NE Female bir hunter oynamaya başladım ama tabiri ile NOOB um Talent ları ne olmalı ( kasarken 70 kadar ) Pet olarak neler kullanılmalı işime yarıyacak petler hangileri Biraz pvp yaparsam kime ne kullanmalı ? Mob grindlerken hangi ability ler çok kullanılmalı Hunter ın dungeondaki yeri ( bence yok :) zamanı olan lütfen ilgilensin..
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Lvl için bastmastery gidiceksin Pet olarak domuz olabilir gayet sağlam agro tutup iyi dayanır ama diğer petlerde iyidir. O LvLde PvP yapma bence. Mob grind ederken autoshot, serpernt sting ve arcane atman yeter, arada birde peti heallersin. Hunterın dungeonlarda yeri var ama diğer bazı sınıflara göre daha zor.
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 şimdi lvl im 51 domuz nereden buulucam birde tame ederken taktik nasıldı ? eğer mob combat a girerse tame olmuyordu.. onu uzaktak tame deneyip frost trap e alıyorlardı sanırım ? Absolut birde Bana beastmaster taletn yazarmısın ? Teşekkür ederim ilgine
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 omg ozi hunteradamı saldırdın :D 1 druıdle gıt druid uyutsun sen tamele :P
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Pete max tame mesafesinde yere trap koyup sonra kendine monkey aspect atıp tamelemeye başla. Pet trape girince de tameleniyor o yüzden sorun olmaz çıksa dahi eninde onunda tame olur. LvL 50 domuz yanılmıyorsam sadece blasted lands mı neresiyse orda bi rare domuz vardı o var. Ama illa domuz olcak diye birşey yok tabiki ama ben çok memnundum o yüzden. Talentleri bayadır hunter oynamadığımdan yazmıyım, daha güncel huter arkadaşlar yazarsa daha sağlıklı olur.
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Saol ablosut Jonny olm beraber ken mage oynuyordum :) özledim sizi cidden BL günleri daha bir keyifli idi ama oynamadığım class kalmıcak nerdeyse bi shamy bi paly oynamadım dicem :)
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=140301
Öne çıkan mesajlar