DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 nar suyu da yazıyor üstünde nedir anlamadım ama über bişi diğer tüm iğrenç meyve suları gibi genzinde kalmıyor boğazı yakmıyor kötü bir tat bırakmıyor portakal suyu gibi hoş bi içimi var yazın serinlemek isteyene birebir çok takdir ettim meyve suyundan nefret etmeye başlamıştım ilaç gibi geldi hepiniz tüketin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Bu Saate Acık market Yoktur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yarın bul bence bi dene içinde gerçek portakal suyu lifleri var harikulade yapmışlar bne çok bğeendim votkayla da süper oluor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Alırız İçeriz Merak ettim şimdi + Başlık Yanlıs olmus Portakal olacak :P [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:58 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 portakal suları hep acı gelmiştir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 işte bu öyle değil ondan sevdim ben de bana diğer meyve suları da çok acı gelir şeftali hariç ama bu farklı bişi deneyin vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ben de içmiştim onu ve aynen, boğazı bi garip/kuru yapan türden diil. Bi de Sütaş'ın %100 portakal suyu diye bi şeyi vardı. O da çok güzeldi, portakalın posası içindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 viyanada ilaç şişesi gibi bir şişenin içinde marketlerde satılan 1 litrekil bir portakal suyu vardı, üzerinde c vitamini gibi şeyler yazıodu (kağıttan bakınca direk şurup zannediosun şişeyi :D). %100 portakal suyuydu ve acaip lezzetliydi :) her kahvaltıda 1 şişe içerdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 geçen yannışlıkla içtim ve kusuyodum nerdeyse oeğh. yarım saat balkonda kendime gelmeye çalıştım. boğazımda da kaldı çok berbat bi tat da bıraktı aazımda. tabi zevkler tartışılmıyo ama önümdeki 50 yıl boyunca bi daha içeceğimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar