Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ya arkadaşlar Level adlı dergide okumuşlar biraz anlattılar...Ben tam olarak anlamadım....oyun fps mi yoksa adventure mı? Piyasa çıkış tarihi? minimum sistem? Bilgi alabileceğim web adresi? Şimdiden saolun cevaplarınız için..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ya bu oyun türk oyunu yaws hiç mi ilginiz yok??? benhala aramaktayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Tamamen Türk oyunu.Demosu yayınlandı galiba ama oyunun tam sürümünün ne zaman çıkacağı hakkında kesin bilgi yok.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ya babs efektleri güzel geldi gözüme....özellikle bu oyunla ilgilenen bi ben mi varım??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 K@nk aslında oyun süfer ya çıksada bi çevirsek.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Kabus çıkmadı daha k3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 B@bs ne zmn çikacak biliyormusun@?[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Ya ben ss lerine baktım arklarla beraber biraz half-life la max payne yi andırıyo desem gülersiniz şimdi...:D Ama eğer half-life gibi multi modu varsa çok iyi olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Oyun 3. kişi gözünden olacakmış.Eğer öyleyse multisi hl gibi olmaz.Multisi olmaz heralde :D[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Demosu yayınlanmıştı bir ara nette onda mp yoktu,ama sonradan eklemiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 türk resident evil'i gibin bişey...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: KaReeM, 11 October 2003 22:57 tarihinde demiş ki: türk resident evil'i gibin bişey...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... aynen öyle! zaten jeneriğinde de kaza yapmış arabalar filan vardı.resident evildaki gibi[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Evet bencede öle... Acaba piyasaya ne zaman çıkıcak... Bi de en merak ettiğim Tüm menüler konuşmalar felan....Oyunu oynadığımız mekan vs vs...hepsi türkçe mi olcak onu çok merak ediyorum mesela Kadıköy de geçiyosa oyun manyak olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yayınlayıcı bulunca oyunu tam olarak bitiriceklermiş. oyun gerçekten güzel görünüyor hem de şartlara karşı...level zamanında videosunu vermişti[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar