Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Uzun bir aradan sonra tekrar Sosaria topraklarına ayak basmaya karar verdim ve bu sefer hiç denemediğim bir karakter olan Thief ile oynamayı düşünüyorum. Thief olabilmek için gereken ana skiller Stealing ve backpack açmaya yarayan skill (adını unuttum biriniz hatırlatsın :P) diye biliyorum. Peki bir Thief için yan skiller ne olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hiding, stealth, snooping, stealing bunlar olsunda gerisi sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ninjitsu da iyi olur. Ata binmişken stealth olunamıyor ama ninjitsu ile ostard'a falan dönüşüp stealth koşulabiliyor sanırım. Bir de stealth iken ışınlanma falan zımbırtıları var. İşe yarar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Stealing + Snooping skilleri garanti olması gereken skiller, bunda herkes hem fikirdir sanırım :P Bunların yanına Hiding + Stealth combosu ile birlikte Lockpick ve Magery düşüyorum. (burdaki skill cap sınırı kaç bu arada:P) Peki kafamdaki bu tasarıma göre bir thief için stat dağılımı nasıl olmalı? Hangi stat(lar) Thief için can alıcı noktayı oluşturur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 en onemlisi dex sonra str ve int Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 thiefi açarken iki şekilde düşünmek gerekiyor.Birincisi bank sitterlardan yada dungeondan gelen eşya boşaltanlardan çalmak birde dungeon dungeon gezerek yada sağda solda pvp yapan kişileri takip ederek yada ps gibi champtakilerin üzerindeki değerli eşyaları çalmak ilki için tek gerekenler snoop steal hide stealth bunların yanına alacağın skiller asıl senin karakterini şekillendiriyor.bi kere stealth kullanacağın için ata binemiyorsun,dungeonlarda recall ile kaçamayacağına göre ya bineksiz durumda iken ölmeden biri ile kapişabilecek durumda olmalısın ki bu pek mümkün değil benim gözümde. yada mümkün olan her şekilde hedeften uzaklaşıp hide konuma geçebilmen gerekiyor.steal yaptıktan sonra 10sn boyunca hiçbir şekilde hide olamıyacağın için bu 10sn hayatta kalabilmeli ve hedefin ile arandaki mesafeyi açmalısın ki tekrar saklanabilesin.Bunun için tek bir yol yok birçok farklı şey kullanabilirsin invis, shadowstep gibi birçok yol bunlardan hangisini kullanacağın sana kalmış en kolayı ninjitsu ile bir hayvana dönüşüp daha yanındaki nolduğunu anlayamadan ordan uzamak. geri kalan skiller tamamen senin kaçış yöntemine göre şekilleniyor. benim karakterimde steal,snoop,hide,stealth,ninjitsu,fencing,XXX xxx hariç diğerleri sabit sonuncu skillimi hala belirleyemedim lethal poison vurup kaçmayı düşünüyorum. yada tactic kasıp dmg artırabilirim vuruşlarımda yada ss kasıp kendimi heal edebilirim kaçarken. artık hangisi olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Peki bana steal, snoop, hide, stealth, ninjitsu skillerini nasıl kasacağımı anlatan ufak bir briefing verebilir misiniz :( UO'yu bıraktığımda Necromancery ve Chivalry daha yeni çıkmıştı... Uzun süredir oynamıyorum ve doğal olarak sistemlerde değişiklik olmuş olabilir. (Zaten daha önce thief kasmışlığmda yoktur o ayrı bi konu :D) Ve yukarıda sorduğum soruyu yineliyorum. Bu serverdaki skill cap sınırı nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Stealing nasıl kasılıyor :S Vendorlardan çalmaya kalksam; "Vendorlardan çalamazsınız" oyunculardan çalmaya kalsam "Oyunculardan çalabilmek için Thief guilde üye olmalısınız" diye uyarı geliyor. Thief guild masterı buldum ancak vendora tıkladığımda join için bir komut göremedim (yamulmuyorsam join dediğimde guilde girmiş olmam lazım ama olmuo). Listesinde sadece open paperdoll ve teach edebileceği skiller var. Şimdi bu nasıl bir paradokstur böyle: Guild master teach etmediği için playerlardan çalamıyorum, sistem tarafından da vendorlar korunuyor. Eee... Peki ben nasıl stealing kasıcam :S Skill, açtığım haldeki gibi 50.0'da kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Yük hayvanlarından çalmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Kendi aldığım hayvanlardan çalabiliyor muyum? Sonra o hayavan verdiğim parada boşa gitmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Çalabiliyo olman lazım çalınmıyosa parasını veririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Pack hayvanlarından çalma teorisi doğrulandı ama hala guilde nasl gireceğimi bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 48 saat online olcan en az 70 steal olcak muder countun olmucak sonra thief guildmastera gidip gircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 online time'ın 48 saati geçmişse, stealing'in 60.0 ve üzerinde ise. kill sayında 0 ise (i must consider my sins yazınca görebilirsin) brit kanalizasyonlarına giriş varya. terzinin ordaki alchemyst in yanındaki. orada thief guildmaster var. yanında gidip ''vendor join'' yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 60 steal mı :S İşkence be :D Vendorlardan hiç mi çalamıoruz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Wandering healerlardan çalabilirsin sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Peh.. :D GZ dışında, hayvan tame etmeye çalışan a. tamerlar gibi bende diyar diyar dolaşıp vendor mu arıyacam :D [spo] Skilli adam akıllı bi seviyeye getirene kadar bişiler bulmam lazım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ya pack horselardan falan kasardım ben ama aynı hayvandan gain gelir mi burda bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ya nie bu kadar noon tavsiyeler verıosunuz abicim. yere bi tane çanta at. bildiğin yere. onun içine 6-7 stone luk itemları diz. poşetten çal. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Skilli kasarken ben kasıldım resmen. Thief olduğuma olucağıma pişman oldum desem yalan olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Makroya bırakırsa çanta gider o yüzden pack horse falan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hayır abi, o zaman'da birisinin evine gidicek. sabitlenmiş bi kasaya koyacak. oradan çalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 http://boards.stratics.com/php-bin/uo/showthreaded.php?Cat=3&Number=6472574&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&vc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar