Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thief Karakter

Fiulus

Öne çıkan mesajlar

Uzun bir aradan sonra tekrar Sosaria topraklarına ayak basmaya karar verdim ve bu sefer hiç denemediğim bir karakter olan Thief ile oynamayı düşünüyorum.

Thief olabilmek için gereken ana skiller Stealing ve backpack açmaya yarayan skill (adını unuttum biriniz hatırlatsın :P) diye biliyorum. Peki bir Thief için yan skiller ne olmalı?
Sosyal ağlarda paylaş

Stealing + Snooping skilleri garanti olması gereken skiller, bunda herkes hem fikirdir sanırım :P

Bunların yanına Hiding + Stealth combosu ile birlikte Lockpick ve Magery düşüyorum. (burdaki skill cap sınırı kaç bu arada:P)

Peki kafamdaki bu tasarıma göre bir thief için stat dağılımı nasıl olmalı? Hangi stat(lar) Thief için can alıcı noktayı oluşturur?
Sosyal ağlarda paylaş

thiefi açarken iki şekilde düşünmek gerekiyor.Birincisi bank sitterlardan yada dungeondan gelen eşya boşaltanlardan çalmak
birde dungeon dungeon gezerek yada sağda solda pvp yapan kişileri takip ederek yada ps gibi champtakilerin üzerindeki değerli eşyaları çalmak

ilki için tek gerekenler
snoop
steal
hide
stealth

bunların yanına alacağın skiller asıl senin karakterini şekillendiriyor.bi kere stealth kullanacağın için ata binemiyorsun,dungeonlarda recall ile kaçamayacağına göre ya bineksiz durumda iken ölmeden biri ile kapişabilecek durumda olmalısın ki bu pek mümkün değil benim gözümde.

yada mümkün olan her şekilde hedeften uzaklaşıp hide konuma geçebilmen gerekiyor.steal yaptıktan sonra 10sn boyunca hiçbir şekilde hide olamıyacağın için bu 10sn hayatta kalabilmeli ve hedefin ile arandaki mesafeyi açmalısın ki tekrar saklanabilesin.Bunun için tek bir yol yok birçok farklı şey kullanabilirsin invis, shadowstep gibi birçok yol bunlardan hangisini kullanacağın sana kalmış en kolayı ninjitsu ile bir hayvana dönüşüp daha yanındaki nolduğunu anlayamadan ordan uzamak.

geri kalan skiller tamamen senin kaçış yöntemine göre şekilleniyor.
benim karakterimde
steal,snoop,hide,stealth,ninjitsu,fencing,XXX
xxx hariç diğerleri sabit sonuncu skillimi hala belirleyemedim lethal poison vurup kaçmayı düşünüyorum. yada tactic kasıp dmg artırabilirim vuruşlarımda yada ss kasıp kendimi heal edebilirim kaçarken.
artık hangisi olursa
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bana steal, snoop, hide, stealth, ninjitsu skillerini nasıl kasacağımı anlatan ufak bir briefing verebilir misiniz :(

UO'yu bıraktığımda Necromancery ve Chivalry daha yeni çıkmıştı... Uzun süredir oynamıyorum ve doğal olarak sistemlerde değişiklik olmuş olabilir. (Zaten daha önce thief kasmışlığmda yoktur o ayrı bi konu :D)

Ve yukarıda sorduğum soruyu yineliyorum. Bu serverdaki skill cap sınırı nedir :D
Sosyal ağlarda paylaş

Stealing nasıl kasılıyor :S

Vendorlardan çalmaya kalksam; "Vendorlardan çalamazsınız" oyunculardan çalmaya kalsam "Oyunculardan çalabilmek için Thief guilde üye olmalısınız" diye uyarı geliyor.

Thief guild masterı buldum ancak vendora tıkladığımda join için bir komut göremedim (yamulmuyorsam join dediğimde guilde girmiş olmam lazım ama olmuo). Listesinde sadece open paperdoll ve teach edebileceği skiller var.

Şimdi bu nasıl bir paradokstur böyle: Guild master teach etmediği için playerlardan çalamıyorum, sistem tarafından da vendorlar korunuyor. Eee... Peki ben nasıl stealing kasıcam :S Skill, açtığım haldeki gibi 50.0'da kaldı
Sosyal ağlarda paylaş

online time'ın 48 saati geçmişse, stealing'in 60.0 ve üzerinde ise. kill sayında 0 ise (i must consider my sins yazınca görebilirsin) brit kanalizasyonlarına giriş varya. terzinin ordaki alchemyst in yanındaki. orada thief guildmaster var. yanında gidip ''vendor join'' yaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...