deggial Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=3ff_AXVlo9U adamlar yapıyor azizim. super mario'nun melodisini çalıyor alet.. yanındaki açıklamada çalışma mantığına ilişkin yüzeysel bir açıklama da var. bizim ülkemizden neden çıkamıyor böyle mühendislik öğrencileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 buna ne demeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bi tesla coilim olsun hep istemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 eve gelen komşulara şov yapardım süper olurdu. bu arada benim mouse ta problem var arada ben tek tıklıyorum çift tıklıyor. bi üstte 2 tane mesaj gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 mükemmel yaaaaa bende istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 abicim ilk comment beni benden aldi yerlere dustum paulv1973 (21 hours ago) Marked as spam I wonder if that can stop my tank rush. meauhauuha super ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 çok fazla gerilim istiyor ya bunlar yapamadım bi türlü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bone +1 eleman eski red alert çülerdenmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 "red alert çü" nedir ya ehuehe =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 of bende onu sorucaktım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 red elörtçü sfd. hep istedim böyle bişiim olsun. olmadı. sevmediklerimi kızartma yapayım böyle. of, ne fantazi ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=VX5V_9s0Gfw pwnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bizim evde var bundan bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 of süper ya.. hastasıyım tesla coil'lerin D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bunları mass diziyodun hiçbi tank geçemiyodu süperdi ya. Ancah avadan bombalıcan. Ama bi dakka artillery nin menzili geçiyomuydu bunları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=BiUlqecQKUo bu baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Hmm tesla bugünleri göremedi tüh tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Hep o Edison şerrosu yüzünden. Rahat bıraksaydı adamcağızı en az 50 sene ilerdeydik şimdi teknoloji olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Yok yok iskenderiye kütüphanesi yakılmayacaktı asıl o zaman bence marstaydık hatta ben kendi canlılarımı yaratıyo olurdum falan böyle 2 saniyede ab initio yapıyo olurdum bilgisayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 olm iskenderiyede polisiye ve erotik romanlar vardı, o yüzden yaktılar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ardeth genetik okuyon demi sende? bu genetik okuyanların hepsinin böyle canlı yaratmak üzerine garip fantazileri var. bizim arkadşaın kendisine itaat edecek mükemmel hatun yaratma projesi var bide. merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ufak ufak ömürcekler yaratçam sokağa salcam ama çok akıllı olcaklar soktu mu bağırtçaklar sonra da gelip bana anlatçaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 benim o fentezilerim yoktu ben hiç bir şekilde yok edilemeyen mükemmel mikroorganizmayı yaratmak istiyordum gerçi ama baktım laboratuar, emprizm falan bana göre değil artık bilgisayarcı oldum bele genetik algoritmalarla yapay zeka falan gibi fantazilerim oluştu. allah proje fikrini verdik lan yapmayın sakın düğerim o_O [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 00:18 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar