theavicena Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 iyi içitn galiba laraken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 doğru mu bilmem ki ahmet serapı sever mi? ahmettir bu sevebilir, ahmettir bu sevmeyebilir, ah ahmet ah. ulan hep boyle oluyor ya neyse. laraken ıcın yazıyorum araya gırmeyın. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 00:54 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Lamer adam coktur adanada rakı içilir adana kebabın yanında kadınları bile kung fu yapar erkekleri bir başka dalar neden geldim istanbula? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Pırasayı sevmem Alsanda yemem Sular kesik zaten Susarım yersem Artık yeter Nerede benim köftem Getirin önüme Et yemeği isterim ben Rosto yapın bana bana şiir yazamicaksınız sanırım :( oyun bitti gibi :( Not: eheheh evet çok kötüyüm :D [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 01:19 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 zevkten dort kose oldum bi anda görünce senin adını raks ettim 4 harfle waadaaa diye haykırdım göklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Aa topic kaydırmışım. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 01:22 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 pişti oynarken arkadaşlarla adamın birinde vardı bisürü maça sıra bendeydi oynadım, sinek 7'yi içime aldım allah cezamı versin niye as atmadım? nadiren de olsa mallık yapardım gel beri yar gel beri ebesine kodumun adamı rööaaagh lan. oha. kaç kişi girmiş araya. utandım:d [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 01:20 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Allahım bi yağmur bi sıcak Lan bu durum ne olacak Canım Bakkal ağlayacak Ankaralı ter kokacak Denize girmek şart olacak Rezillik diz boyu olacak Ahmet abi koş Sabah sular akacak. oh zor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Tyrael Trenle gittim şehirlere Yer yer gezip durdum Renk renk trenlerle gezdim Armsterdam da bol bol içtim En güzeli paristeki hatunlardı Liman dada şarabımı içtim ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Midtown oynarım sürekli Ama sıkıldım artık Yeni birşeyler lazım Heroes mu izlesem acaba Eski oyunlar gibisi yok yinede Midtown oynamaya devam edeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Zeustan sordum adını Güzel bişey dedi ama anlamadım Rahat bıraktı sonra dedi si git başımdan What? dedim daha bırakmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 zurna derler buna gömerim oraya buraya rendeledim geçen gün what is your name yatta bi zorleym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ohah güzel olmus ferrero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Othranx Olm çok sıcak lan Tabiatım zitildi valla Hani yağmur hani çamur Römorka atlayıp gidicem Alaskaya falan Nasıl güzeldir şimdi oralar X X oldu gözler sıcaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Metakuso Menşei belirsiz bir at aldım geçen Evin altını üstüne getirdi hemen Türklerde kural at avrat silah Atla bile baş etmeye gücüm yetmedi, ah vah! Kadın desen artık avrat diye anılmaz Uzlaşmacı bi yaklaşım sergilemezsen beline sarılmaz Silah dediğin ise şeytan icadı, eve yakışmaz olm ben uyamıyom bu kurallara, lam bu ülkede yaşanmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 dasaaa, 10 numara olmuş, ellerine sağlık valla =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 sırf kendi adına bi şiir yazın diye yapıyorsun di mi bu yorumu [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 12:10 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 postacı geldi evime hayırdır dedim bi bok mu var yok yok dedi gözü yaşlı xmen olmuş çocuğum anası osmandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Abov tihey höbele bele Saçmaladım bazı bazı Tam akıllandım derken Elma yedim kurtlu kurtlu Rimbambom dülülülü Osman abi, öpiyim abi Tamam bitti şiirim Haçan ilk harflere baksana Dodge parry miss çektim [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 12:16 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: Phyx üye [şikayet et] § 03 Ağustos 2007, Cuma - 12:09 [ özel msj ] sırf kendi adına bi şiir yazın diye yapıyorsun di mi bu yorumu Yasak ulan bu! En son mesaj atana göre değil, en son şiir yazana göre yazın arkadaşlar. Yorumları dışarıda tutalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 heh ben kaptım bile şiirimi eyw Lopeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bi de armaya yazayım o zaman allah baba gel gel dedi roket atan bülbül dedi mason olmuştum annemden habersiz armatör babam hadi len dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Lolipop yedim allı ballı Osman abim dedi veled Pakize ablam alıştırdı E bende olum veled Tamam dedi susdu kaldı Haklı çıktı dedi veled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Anasını satıyım dünyanın Razıyım sevişmeye Mal gibi durmayın Allı ballı olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Lexius Lemhâ bi nazar bile değmemeli cananın üstüne ebdâ olmaz ki hiç yapılır mı sevdiceğe? xxx filmlerde mi oynatmak gerekli hayvan! ihtişamlı dev bi sinesi var diye.. urvetülvüska zor zamanda belli olur saâdetgâha ancak seviyeli birlikle nail olunur. Kargasız Aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar