Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada su kesintisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehi ehi ehi, ankarada 2 gun sureyle sular kesilcek bildiğiniz üzere. bizim semt 1-2 ağustosta listede olmasına rağmen kesilmedi. 3 saattir bekliyorum heyecanla ^.^

sabaha sular kesilmezse hamamımız 7/24 açık olacaktır isteyen gelebülür :)
Mesaj tarihi:
seçilmiş kişi olduğumu biliyordum :))) abi manyaklık ya 5 dkk da bir suları kontrol ediom ehi ehi ehi. sabah güzelce bir duş daha alayım, dün 2 tane almıştım ohhh miss miss :)
Mesaj tarihi:
yav bi şehre o kadar fıskiye havuz göl yaptırırsan doğaldır suyun bitmesi made by i melih gökçek :p

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 04:06 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
zaten amca habire havuzuydu,köprüsüydü ipten saptan işlere açıyo.En basitinden milli kütüphanenin orta yerine diktiği gökkuşağımı ne haltsa o zımbırtı.Rant sağlamak için birsürü dükkan kiraladı,aptal bi yer açtı,şimdi pislikten geçilmiyo,dakkada 5 otobüs 10 dolmuşun geçtiği yerde ne yemek yenir ne alışveriş yapılır.2007 nisanda metro bitiyodu sözde,hala metrodan haber yok.Kuğulupark'ın iğrenç trafik düzenlemesi ise apayrı bi olay zaten.Hala tunalıdan aşşağı dönemiyoruz kapalı yol,illa yukardan dolanıcaz yada ayrancıya giricez amerikan konsolosluğunun oraya.Peki su sorunu?Hala bi çözüm yok.Susuz bırakıcaklar insanları,yok 2 gün ora kesilsin 5 gün şura kesilsin.Milletin belediyesi denizdeki suyu arıtıp,şişedeki kaynak suyu kıvamına getiriyo bizimkide hala sulama yaptırıyo sağda solda,havuz yaptırıyo.Gereksiz bi dünya iş.Tam akp zihniyeti,ülkenin en önemli faktörlerini(petkim,telekom vs.) özelleştir kazan parayı ordan o paralarla dış borçları öde,sonrada borçları kapattım diye göğsünü gererek gez.Bi savaş çıksa telekomdan vuracaklar bizi iletişimsizlikten.Benzin fiyatlarıyla tehdit etseler artık,ülkenin ekonomisi çöker,arabalar sokağa çıkamaz.Melih gökçekte hala ordan rant kazan buraya havuz yaptır hala tık yok.Neye çalışıyo anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
said:
mELİH gökÇek sux.ehah.

Baskanima laf atmayin! Serefsizler o kadar su israfi yaparsaniz olacagi buydu zaten, sen neden gidip ikide bir elini yikiyorsun ki? Melih abi demedi mi su tasarrufu yapin, o dediginden beri her 2 haftada bir dus aliyorum, oysa elit kesim oyle mi her gun dus alip su israfi yapmaktan kacinmiyor kafirler. Her neyse, bu halkin istedigidir eger halk su kesilsin diyorsa buna karsi cikamazsiniz hadi yallah.

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:18 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
başkanını ...me şimdi,her yaz su kesiliyo ankarada,ulan hadi 1 sene kesilir 2 sene kesilir,6-7 senedir her yaz su kesiliyo,o kadar köprü altgeçit şu bu yapacağına su sorununa çözüm bulsaydi,herkez senin gibi hayvan olmadiği için hergün duş almak sana garip geliyo tabi.

edit: ulan bida okudumda üsteki mesajı,adam dalgamı geçiyo yoksa gerçekten böylemi düşünüyo anlayamadım
Mesaj tarihi:
Eğitim bakanı Hüseyin Çelik açıklama yaptı.Okullar geç açılabilirmiş Ankara'da.Öğrencilerde su sıkıntısına mı üzülsünler yoksa okulların geç açıldığına mı sevinsinler :P
  • Yeni Oluştur...