BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Alerji oldum garip gibi Kaşınıyorum ulan deli gibi yardım edin bana dostlar doktor gibi ölüyorum ulan kedi gibi böhüü alerji oldum yaa lahmacuna bi baharat katmışlar zaten 99xcombo baharat alerjim var kaşınıyorum :D:D:D ulan ölcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ovadril diye bir losyonumtrak var, onu al sür geçer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ehehe olsa bitmiş şansa ya :D işte :D:D çıkmayada üşeniyorum kaşıncam sabaha kadar aksiyon olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 öyle fotolar çekilirsen alerji olursun işte. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar