Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Çünkü gözükmüyor arkadaş listede !1111 (Mame 32+ 117 Kullanıyorum buarada) Official ve unofficial bios dosyalarım var ama görmüyor yine oyunu http://www.rom-world.com/file.php?id=21438 bundan bahsediyorum buarada :P acil yardımlarınızı bekliyorum plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 dikkatinizi çekerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 abicim bazi oyunnar avaible listesinde gozukmuyo all games listesindne oyunu bulur tiklarsan oyunu calistirmayi dener bi hata warsa (mesela genelde bu tur oyunnarda bi ana oyun + oyunun atchleri gibi basak ulke versiyonnari war cok ufak dosyalar) yanislikla ufak dosyayi sectiysen oda belli olur calismaz cunku oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Street Fighter II' - Champion Edition (World 920313) bunu istiyormuş bu oyun bu olmadan çalışmıyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 hah yane dedigim gibi sen gidip ulke patchini cekmisin orjinal oynu ceip onla oynaman laizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar