oper Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 öncelikle açıklama yapayım.. şimdi namaz kılarken 1 kişi saf oluşturamıyormuş o yüzden de öndeki safa sıkışması gerekiyomuş. ya da öndekilerden birine dokunup onun arkaya gelmesi ve 2 kişiyle bi saf oluşturması gerekiyomuş. bakın bizim denyo napmış (tv deki sunucular gibi söyledim bea) http://www.youtube.com/watch?v=fKMaYONaMtQ [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 23:37 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sdfds süpermiş, allah'a biraz daha yakınlaştı şimdi adam, huzur içinde yatabilir bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bu ne :D Yarıldım gülmekten :D rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 dsdsafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Ahah bu ne lam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 güselmş aesdasadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sfaasff fena koyuyor dkucuk denen arkadaşında yorumu güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bu arada Namaz kılarken muhabbet etmek namazı bozmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 muhabbet etmiyorlar ki ya... ama sağlam geçirmiş eleman. ve efendim bunu seyreden bunları da seyretti. http://www.youtube.com/watch?v=CKufCc4fjYA&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=300aKtCndrU&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=-QSyP0ccxtg Bu da var, ama fake kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 prawler ne adamsın lol simdi sordugun soruya 700 sayfa uzarsa olur sorumlusu sensin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 @Senko: Cuma namazı kılarken Abdullah Gül konuşup susturun şu seçim otobüsünün sesini dedi de, merak ettim ben ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ben yoruma güldüm valla bişi anlamadım videodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bence fake bu, neden durup dururken Kamera'ya alsınlar? Ha bir de arkada kıl abicim, önde kılınca ne farkediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 hani bi fıkra vardı ya maymunlar çiftleşiyodu.. şaka maka iyi şapıyolar diyodu çocuk babasına.. fake olsa bile, fake make iyi geçiriyo adam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ahah süper be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 NAFSJKLHDOIUHSDAUOHASDUIOHAZUHUAHZUAAHZAUHZAUHAHUAZUHZUHUAIOASJFKLDANSFUI YARILDIM LAN KATAKULLİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 @prawler; şimdi cemaat namaz kılıyormuş. ön saflardan biri yanındakiyle konusuyormuş, o iki kişinin yanındaki bunlara "konusmayın namazınız bozulur" demiş. bunu duyan yanındaki adamda 2 kişiyi uyaran adama "ee sende konustun seninde namazın bozulur" demiş. arkadan biri bağırmış "SANKİ SENİN BOZULMADI AQ" [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:18 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 öyle değil o en sonunda daha arkadan biri de bağırıyo SENINGIDE BOZULDU ZUHAAHAHA deyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 dev de iyi küfür etmiş AHHFAUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 günde bi rekat izliom ..d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 aheuuaeh muptelası oldum video nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=XUhJt8m6UBc Birde böyle bir şey vardı :) Benim pc'dekinde yediği dayağı da gösteriyordu ama bulamadım,neyse ki birileri Youtube'a atmış hehe [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 02:33 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ohaha son videodaki adamın tepkisi inanılmaz çok güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar