Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ne ksk si lan hosuma gidio kullanmak :D asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 pyro söyle olum bi tarih sen yaa valla bak bu buluşmada gerçekleşmezse bi daha selam melam vermem kimseye haaa .))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 nerenle okuyorsun 13ü diyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 13 pazartesi iyi eglenceler. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 13'ünü beyenmeyenler yazsın eger beyenmeyen yoksa Hardter Apeiron Redogski Tedicit bunları ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 13 olmaz benide ekleyenzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 zaten bunlar yeni tayfa biri gelmeyince hepsi gelmio? ps: hadi kavga lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 eah uğraşmıyorum ben ne tarih atarım bir daha ne de organizasyon yaparım,ne bok yerseniz yiyin lan.anca tarih uygun olursa gelirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: Pyro üye [şikayet et] § 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:29 [ özel msj ] 13 olsun o zaman uyar mı? artislik yapma sen önerdin zaten bu tarihi uygun işte said: 13'ünü beyenmeyenler yazsın eger beyenmeyen yoksa Hardter Apeiron Redogski Tedicit bunları ekleyin bunları beğenenlere mi beğenmeyenlere mi ekliyoruz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 beğenenlere eklioz o zaman arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun 13 Ağustos günü yapılıyor buluşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 saat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ne bilem 3te fln olur heralde milletin yarısı 1-2 saat rötarlı gelcek zaten kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 neyse 2.30 olsun hadi [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 17:18 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 orhan sen 2.30 da izmir'de dışarı çık sonra erimiş halde dön eve abi.5'ten önce gelmem ben. edit:gerçi her türlü geç kalıyorum ya ben orası ayrı. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 18:39 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 13 uymaz diyoz begenenlere ekliyoruz diyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 gotikcim su ana kadar 10 kişide bi sen cıktın bu kadar kişinin ortak olduğu baska bi gün bulabilirim diosan ayarla buyur. edit:zaten senin gibi geç kalacak hayvanlara erken saat bildirmek lazım olacağından öyle dedik erime fantasymiz olduğundan değil dallama [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 20:16 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 2,30 mu yuh abi ne yapıcaz o sıcakta pişirmek istiyon bizi herhalde adamım sen bizi 60 kılo adamım bi buluşma için 40 kılo kalmaya niyetim yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 tamam son 4 olsun o da senin güzel hatrın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 5'ten önce gelen toptur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 tükürdüğünü yalamamak için böyle kelime oyunlarına gerek yok pyro. 4 te gelicem demiyor da:) seni seni asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 abi 4-5 farketmezde.nereye gidicez asıl önemli soru o :D. 15kişi fln.önceden biyer ayarlamak lazım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 gang e çıkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 spontan takılmayı severim ben. zaten gelicem diyenlerin hepsi gelmez , 10 kişi max olur bence. illa yer ayarlayalım diosanız onu da size bırakıyorum duman altı olmamak kosuluyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar