Insomnia Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Evet arkadaşlar sahip olduğunuz gitar ve anfiler neler ? Benim Gitarlar: Ibanez Jem7V Bkz resmi : http://www.ibanez.co.jp/world/guitar/gtr_pict/JEM7VWH-00-05.jpg Washburn CS780 Bkz resmi : http://www.adirondackguitar.com/washelecs/cs780mpu.jpg Bunlar dışında bi admira , bi clarissa klasik gitar var... Anfi olarak : Behringer Vintager Ac112 var. 60 watt lambalı.. Ya sizin ? [Bu mesaj Insomnia tarafından 11 October 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bende bi bu var: IBanez S 370DX bide marshall 15w amp[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 beyaz olan guzelmıs para yokkı alalım bızde boyle bı tane[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 o ibaneze yakışır mı 15 watt =P bende de cort g200 var.[hline]Eger amaç laf sokmaksa,benden daha iyi kimse laf sokamaz.-Ahmet Çakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ben de eski bir japon rg war (bridge dimarzio steve's special-neck dimarzio fred) bi de marshall vs100 war.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Gitar: -7ender SqVintage [single manyetik Texas Hot -7ender F230 El.Ac. [cuta. kasa italyan manyetik 22 fret] Amfi: -7ender Deluxe Plus 90'lık -Marshall 30'luk Ivır Zıvır: -Wah wah -Boss Super Overdrive -Boss Chorous -Boss Eq -Boss Overdrive -Wah wah/Volume/Drive [Fazz] Mİcr: -Shure Beta 58 [gözbebeğim] -Shure SM55[hline]__seksendort.com__ smthng bout sex&dirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Gitar Cort x-6 Anfi Marshall Mg 15dfx multi effect 15 watt.Processor Digitech rp100 (daha yeni aldım ama heran satıp boss alabilirim.) :) Edit: Gitarım bu renk değil gitarımın gerçek rengi bu: Edit2: Markasını bilmediğim bir de klasik gitarım var. =)[hline]WtF!?!?!Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...Don't Cause any Trouble.[Bu mesaj Solonor tarafından 11 October 2003 13:10 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Solonor tarafından 11 October 2003 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 zaguna marka uyduruk ötesi klasik gitarım var. bir hafta içinde yamaha pacifica 112 red metallic ve fender frontman 15w anfim olcak. Fender PAC112RM[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bir clasic gitar var markasını bilmiyorum.Yılbaşındada bir electro alıcam.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Imsomnia'ya ithafen: Görmemişin gitarı olmuş... PS:Saldırmayın doğal halimdir. [hline]Come On! It's On! BlaCk_Dmc THE LAME [Bu mesaj GICIK2 tarafından 11 October 2003 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: GICIK2, 11 October 2003 15:39 tarihinde demiş ki: Imsomnia'ya ithafen: Görmemişin gitarı olmuş... PS:Saldırmayın doğal halimdir. [hline]Come On! It's On! BlaCk_Dmc THE LAME [Bu mesaj GICIK2 tarafından 11 October 2003 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] [hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 gitairm yok ama almak isterim..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bende bir tane el yapımı klasik gitar var, kim yapmış bilmiyorum :)[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 fender square'ım war bu hafta içinde jackson weya ibanezim olucak![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Wasburn BT-3.... nedendir bilmem klavyesine bayılıyorum gitarın. Sesi de muadillerine göre oldukça güçlü... Ama balon kıvamında kasası göz zevkimi bozuyo[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bana olsa olsa metallicanin yeni basçısının gitarı gibi bi gitar olur herhalde.. anca keser beni :P[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 sana kontrabass verelim estel. kesmezse boynuna asarsın. :)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 piyano?[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 mexico fenderim var kralını tanımaz[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 cort x-6 solonur un koyduğundan :) ama ibanez almayı düşünüoeum bakalım nolcak.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 the guitars you own end up owning you.[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 fdsfdsfds sidik yarışına bende girim adsadafdsfds[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar