demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 vericek ışığı olmayanlar karanlığı sever zaten. [spo]yok ayar vermedim yaf. verdim mi yoksa!![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hiç kaçma inekler ne alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sefg olalımmı senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Kestim birini, etlerini ayirdim, kiyma yaptim, kofte hazirladim, simdi pisircem. Ymeke isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 lan daha yeni köfte yedim midem bulandı yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ahehah nasil kestigimi etleri nasil temizledigimi de anlatayim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Qes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 demise666 gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 olalım anam sefg ama nası oolcaz_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hade bakem bu topicten bide sevgili çıkartalım hade hayırlısı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 zenginim seni mutlu edebilirim ama resmini görmem lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 staj yaptı hem diablo. aynı nick hani? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 18 yaşındayım.. kitap okumayı, ata binmeyi, bindirmeyi çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ama benim sevgilim var diablo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 farketmez 1 telefon sevgilin kendini şile yolunda bulur.sen iste yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: adım samuel, 25 yaşım... ilginç enteresan bir fiziğe sahibim.. hemcinsime ilgim yok karşı cinsine de ilgim yok hiç bi cinsime benim ilgim yok. küba göçmeniyim. çok iyi salsa, latino, rumba, samba, çaça yaparım... insaniyim, hümanistim benimlen ilişki kuracak insanı tanımak isterim. o yüzden mutlaka karşı karşıya gelmeliyiz... cinsel olarak zayıf yaradılışlıyım önemli değil. herşey mi canım seks? benimle insanı olarak muhatab olmayın. ben, karşımdakiyle iletişim kurmam gözlerimden anlamasını isterim. bakkıştım mı olay bitmiştir benim için... anne baba çok önemli bilgisayar şart yabancı dil ilk tercihim. kalbimin çiçeğini küba'dan getirdim, almaz mısın? adım samuel, 25 yaşım.. kopi-pestin ustasiyim, gozlerinin hastasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Adım Nur-i 17 yaşındayım. Latin danslarını bilen bi sevgili bulabilirsem, dişimi kıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 adım senko bana linear algebra ve integration by parts göstercek sevgili ariom bulursam kafamı kırıp pekmezimi akıtcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @demise gözlerinin hastasıyım yolların ustasıyım gibi bişey olmuş yauf kamyonların arkasında yazar bide güvenme güzelliğine bi sivilce yeter güvenme zenginliğine bi kıvılcım yeter var diye bi söz daha var=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 KENDİMİ ARIYOOOOOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @theav aynaya bak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 BENIM AVRADIMA YAVSAMAYIN LAN 1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 anlamadın. ruh ikizimi arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar