The_Cute Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 parayi kiyip Darkmoon Card: Crusade almak istiyorum. http://www.thottbot.com/i31856 fakat verdigim gold un hakkini veriyomu merak ediyorum. şuan kullandigim trinketler Icon of the Silver Crescent (http://www.thottbot.com/i29370) Quagmirran's Eye (http://www.thottbot.com/i27683) raidlerde kullanmiş olan warsa yardimci olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 affli lock veya shadow pri ise hiç düşünme kap bir tane shadow priyim mutlu mesutum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 frost mage im. fire veya arcane olsam daha kullanişli olur gibi ama zorunlu bi boss fight olmadikca spec deiştirmeyi dusunmuyorum. (2 x T5'im olana kdr ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mage'lerin Storms alması daha mantıklı geliyor. Ben yaptım, mükemmel. Critfest. Her spellcast'ta 17 crit rating veriyor, 20 stack. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ama wrath da ilk critte baştan başlamiyomu etkisi ? zaten crit şansi yuksek bi karakterin crusade almasi daha mantikli gibi geldi bana. http://www.wow-europe.com/en/info/basics/factions/darkmoon/rewards.html edit: rewardlarin liklerini koydum. [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 15:57 tarihinde, The_Cute tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 crit şansınız 15%lerdeyse wrath işe yarayabilir. ama etkisi çok azalıyor, 30% critiniz varsa yaklaşık 0.6% crit veriyor ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 %17 gibi birşeye çıkıyor işte. Bence tam grind item'ı, buram buram scorch spec kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ben kendi paladinim için tank itemi olarak kasıyordum bunu droplar feci ah de 6 ve 8 dert ama yaklasık 1k civari golda toplanır gibi uygun denk geldikce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paladin tank olarak en iyisi bence Darkmoon Card: Vengeance.Ben warrior olarak kullanıyom memnunum.Paladin de çok daha iyi olcaktır holy damage ile agro tuttuğu için.51 stamina da progress raidler için çok iyi. Edit: Evet 1k gold a filan toplamıştım bende.Belki biraz daha ucuz 800-900 filan. Edit 2 lol: Ama kroyim emme para bende diyorsam 1.5k gold a rahat ve çabuk toplarsın bence. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:02 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:02 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 kartlari topladim. Q yu tamalamak icin Darkmoon Faire yi bulmam gerekiyo. adam bi Mulgore bi Goldshire dolaşiyomuş sanirim. TB'in oraya baktim bulamadim. ''You have heard that this faire alternately stops at Mulgore and Goldshire every few months, so you will have to wait until they are here next.'' beklemem mi gerekiyo adami mulgore a donene kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 her ay basinda gelir ilk hafta ya mulgore a ya goldshire a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bi gazla toplamiştim kartlari -.- neyseki ay başina az war. peki bu ay başinda goldshire a gelirse orada Questi tamalayabiliyo muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Her ayın ilk haftası mı ne kuruluyor işte, o iki mekandan birine gider alırsın kartını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Yeni konu açmamak için bende sorumu buraya yazayım; mace spec kullanan bi warrior olarak, haliyle axe spec e göre daha az critiğim var ve bazen bu sorun olabiliyor güçlü arena takımlarına karşı, warrior oynayan arkadaşlar darkmoon card wrath'ı tavsiye ediyorlar mı, görüşlerinizi almak istiyorum, şu an ki trinketlerim bloodlust brooch ile medallion of alliance. Teşekkürler. Edit: Deep Thunder'a savagery'i mi yoksa mongoose mu önerirsiniz? [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 00:38 tarihinde, LordVithar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bir enchanter olarak çok rahat derim ki savagery. Ayrıca macespec procladıgı zaman direk doom. Crit chance'i kapatır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Darkmoon Card: Wrath kullanmadığım için birşey diyemiyceğim.Ama Arena yapıyorsan bence Madness güzel birşey olabilir.51+ birde adam kesince random buff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bende moongose öneririm, hem cirt chance vericeğinden procladığında hemde hasta ratingi yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Teşekkürler öneriler için ama birşey anlamadım, Xhunarion, mace spec stunladıgında, biriken critical ratingler harcanıyor mu? Sadece critical vurdugunda harcanması gerekmez mi o kartin stacklerinin yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Onun demek istediği sanırım Mace Spec crit den daha çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 evet o açıdan bakmamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 2h = savagery dualwield = mongoose 2% haste veriyor mongoose procladığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bütün silahlara mongoose %4 crit veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bütün malee classlarda agi aynı oranda mı crit verıyor? ornegin rogue ve warrior da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Hunter ve rogue 40, warrior 33 diğerleri 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 farkındaysanız mongoose bi proc, 100% uptime'ı yok. yaklaşık 1.5% crite karşılık geliyor, 70 AP > 1.5% crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar