Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pentagram 20.Yıl Final Konseri

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Pardon, Pentagram konserine gelmiştik biz? Bu hiç benzemiyor da.

Yukarıdaki kadar kötü değil tabi de, güzel bir konser olmadı açıkçası.

Ses sistemi kötüydü en başta, bir de Murat İlkan sönük kaldı oldukça.

Alanın tam ortasındayım, yanlış bilmiyorsam seslerin en düzgün geleceği yer oluyor. Buna rağmen başta sadece davulun sesi geldi, vokalin sesi gitarlar arasında kayboldu, son olarak da soloları duyamadık yer yer falan. Konserin ortasından itibaren iyiydi oldukça da, oraya gelene kadar acı çektik resmen.

Murat İlkan da oldukça sönük kaldı sahnede. Daha önce Pentagram konserine gitmemiş, sadece performans videolarını seyretmiş birisi olarak çok daha fazlasını mı umdum bilmiyorum ama o videolarda çok daha iyiydi İlkan. En önemlisi, çok güçlü bir sahne duruşu vardı adamın. Bu konserde hem sahne duruşunun çok zayıf olması, hem de pek çok defa güçlü bir vokal performansı sergileyememesi üzücüydü.

Çok sağlam bir girişi vardı konserin, onu belirteyim. Gerek videolar, üzerine gelen davul derken gaza geldi herkes ama özellikle de konser başındaki üç dört parçada bu sorunların sık yaşanması bütün heyecanımı aldı benim. Konserin tekrar ateşlendiği anları Ogün Sanlısoy ve Mor ve Ötesi'nden Kerem Özyeğin'in sahneye çıktığı anlar ve sonraları olarak özetleyebilirim. Özelikle de Ogün, Murat İlkan'da göremediğimiz sahne duruşunu sergileyerek kendisini çok da sevmeyen tarafımdan bile takdir gördü. Neyzen İlhan Barutçu'nın performansı da göz kamaştırıcıydı.

Bundan çok daha fazlasını bekleyen bir seyirci olarak konser içindeki belli anlar ve parçalar dışında hayalkırıklığına uğradım diyebilirim. Fly Forever ve Black Magic de çalmadılar, kötü oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...