Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ağlama sen fetto

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Arlo videoyu izledim tabi bi 5 -6 dakikalık bölüm atladım. gerçekten ciddi yorumları ise mehmet ali birand yorumu dikkatimi çekti.

Benim izlenimim, Mehmet Ali Birand gercekten kaynaga inip, harikulade bir yorum eklemis.

Video uzun zaten, bende calisirken altta atip sesini acarak hafiften takip ettim, dikkatimi ceken yorum olunca yukari attim.
Mesaj tarihi:
Fetullah metullah bi yana artık komedi oldu bu topic ve cevaplar. Tamam fethullah öledir böledir de, siz kimsiniz derler adama şu başıboş davranışlara karşılık.
Mesaj tarihi:
Evet patide bu hale gelmis malesef.

Bu forumlarin zamanin da bir birinden alakasiz fikir ve dunya gorusu sahibi insanlar tarafindan beraberce yonetildigi donemleri de gormus birisi olarak, onca fikir ayrilikli gorusler icerisindeki saygi ve yapici adimlar ile ahenk icinde modere edildigi, katilimcilarin bir birlerini dinledigi zamanlar ne kadar da guzel imi$.
Mesaj tarihi:
Fikir farklılığı olabilir, büyük uçurumlar olabilir. Bunları paylaşadabiliriz. Ama mesajların %80 i içeriksiz, bi kısmı resim, bi kısmı abuk subuk söz öbekleri vs. Bu tartışma olmuyo pek, gidip duvarlara "ibne bilmemne" yazıp kaçmaktan farksız.
Mesaj tarihi:
horace senin akfandaki adamalrin bu adami bu akdar yuceltmesi bile sevmemek icin cok iyi bir neden

sole bir komedi var bu adamalr ummetci din akrdeslerimiz filan
ama amerikaya bel baglasmilar amerikan destekli butun aksiyonlari
ayni amerika irak da muslumanlari olduruyor israil i araplarin ustune saliyor

bu bi celiskimidir biri bana bunu aciklasin
bence feto ve beslenen diger radikal dinciler bin ladin in versiyon 2 leridir
besle sal iktidara getir kendine saldirt saldir isgal et somur

koskoca! amerika uzaydan balkonda guneslenen hatunlarin meme uclarinin billur gibi resimelrini ceken amerika olmekte olan bir bin ladin i 6 yildir bulamiyor kaldiki adam paso teyp yolluyor vs vs

zaten hangi bokun pesine dussek bu dunyada sahibi hep amerika cikiyor
Mesaj tarihi:
Kötü bir yanı yok bence de.
Polis teşkilatını ele geçirdi.
Milli istihbarat daire başkanlığını ele geçti.
Askeriye'de %20 lerde, 2 yılda bir temizlik yapılmasına rağmen.

Bunları zaten eline geçirip turşusunu kuracak.

Cemaatten bir arkadaşım, "abi" ye ters birşey söylediğinde,bir konuda ters düştüğünde, abi toplantıdan sonra adamın yakasına ondan yapışıp "bizim kafası çalışan, düşünebilen adama burda ihtiyacımız yok" diyor.

Ama ben bir yönünü takdir ediyorum.
Hayatları boyunca okuyacak fırsatı olmayacak olan insanları bursa bağlayarak okumalarını sağlıyor. Ha tabi bunun bedelini de ödettiriyor.

Heh, bu arada Amerika ve Kanada en sağlam üsleridir.Sanırım orda okuyan Türklerin çoğu beni dışlayacağı için yabancılarla arkadaş olacam.

Ha bu arada cemaattenseniz ve kız arkadaşınız şort giyiyorsa ve cemaatten biri görürse atılırsınız haberiniz olsun ;)

Hani olur ya, burs alırım kandırırım diye girerseniz.

Benim 12 senelik arkadaşım cemaate mensup değil ama bir türlü anlatamıyorum bazı şeyleri, olsun varsın ben onu böyle o da beni böyle kabul etti. Keza cemaatteki diğer arkadaşlarım da öyle...
Mesaj tarihi:

Bu konu; üzerine fazla tartışılabilecek kadar homojen ve yazılanlara objektif bakmayı sağlayacak yada üzerine yazılan yorumları ve fikirleri istişare edebilecek kadar kalıplı bir konu değil.Konunun neden açıldığı zaten ortada.Bu kişi hakkında ister olumlu isterseniz olumlu düşünün değişemeyen şey kişinin var oluşu ve burada yazılanlardan haberdar olmayışı.Ha olaki haberdar olur "umarım olur" ozamanda değişen birşey olmayacak.O sizin yukardaki "vakti zamanında buralar yeşillikti" geyiğini yaptığınız dönemlerde bende vardım ama ozamandan buzamana değişen tek şey eski kullanıcıların olmayışı bir düzine insan dışındaki herkes yeni.

Ha burada farklı görüşleri sergilemek gerekiyorsa "kişisel bir durumdur" dalga geçmek yada olumsuz şeyler yazmak konunun icab ettiği yada hak ettiği değeri düşürmez yada kaybetmesini sağlamaz.

Eğer yapılanlardan hoşnut değilseniz tabloların kenarlarında "" var basar şikayetinizi edersiniz.Birşeyler yazarken sizlerde yapıcı olumlu yada olumsuz olun. Sizin değişinizle ;öbek öbek cümle yazmayın!

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 23:35 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
said:
Fikir farklılığı olabilir, büyük uçurumlar olabilir. Bunları paylaşadabiliriz. Ama mesajların %80 i içeriksiz, bi kısmı resim, bi kısmı abuk subuk söz öbekleri vs. Bu tartışma olmuyo pek, gidip duvarlara "ibne bilmemne" yazıp kaçmaktan farksız.

Moderasyondaki eksiklik, tamamen katiliyorum. Hangi konuya girsen bir takim Grafiti tarzi postlar karsina cikiyor. Sayfalar arsi dolasip gercekten fikir belirten arkasadlarin postlarini bulup okumaya calisiyorsun.
Guzel degil.

Duzelecektir. Moderasyon konusunda herhalde resource yetersiz kaliyor, eminim farkindadirlar, bakarlar caresine.
Mesaj tarihi:
said:
vakti zamanında buralar yeşillikti" geyiğini yaptığınız dönemlerde bende vardım ama ozamandan buzamana değişen tek şey eski kullanıcıların olmayışı bir düzine insan dışındaki herkes yeni.

Her forumun bir kulturu vardir. Paticik forumuda bir istisna degil. O donemlerde de yeni katilimcilar olurdu her gun, fakat adam bir heves dalardi , bakardi forumun bir kulturu var, katilimcilar saygili, kendine ceki duzen verirdi, vermek istemezse zaten giderdi istedigini bulamadigi icin.

Benim ozlem dile getirdigim eski arkadaslar degil, onlari zaten ozluyoruz ya da ozluyorum. Ozlem dile getirdigim Forumun Kaybolmus oldugu hissine kapildigim kulturu.

Yaniliyor olabilirim, belki secim sonrasi karmasasidir, birde son bir kac gundur aktif bakiyorum.

Zaman icinde bu konudaki fikrim de daha belirginlesicek.
Mesaj tarihi:
said:
Duzelecektir. Moderasyon konusunda herhalde resource yetersiz kaliyor, eminim farkindadirlar, bakarlar caresine.

Düzelecek olan neymiş? Kendi görüşünüzle çelişiyor diye paticik ne hallere geldi mi oldu? Bu topici eskiden de açsaydın gene böyle cevaplar gelirdi.. Eskiden siyaset tartışılmadığı için sana öyle geliyordu herhalde
Mesaj tarihi:
said:
Düzelecek olan neymiş? Kendi görüşünüzle çelişiyor diye paticik ne hallere geldi mi oldu? Bu topici eskiden de açsaydın gene böyle cevaplar gelirdi.. Eskiden siyaset tartışılmadığı için sana öyle geliyordu herhalde

Slat dikkatli okursan benim veryansinim Grafitilere ve fikir belirtmeyen postlara, yoksa konu konudur, isteyen istedigi konuyu, forum kurallarina uyarak acabilir. Insanlar fikirlerini yazar, tartisir vs vs ..

Araya gelip, "Geberin!!" veya "Atom bombasi patlar sizi" seklinde atilan postlarida moderasyon gelir halleder.

Eskiden siyaset tartisilirdi Slatcim. Siyaset tartisirken uc noktalara gitmeye calisinirdi ki forumlara zarar gelmesin herhangi bir sekilde. O noktalara giden tartismalara moderasyon uyari niteliklerinde mesajlar atardi, konuya donun, sakinlesin babinda.

Cok gereksiz tartismalar olmazmiydi ? olurdu tabi, bir arkadasin "Moderasyon sucks, karakedi diktator" seklindeki threadinin aylar boyu tartisildigini da bilirim; Kedinin altina "ulan ne diktator adamim 100 sayfadi bana sektiriyonuz kendi coplugumde" dedigi zamanlarda var idi yani :)

Ama saygi var idi, fikirler var idi, bir thread'de iki Genel Yoneticinin olesiye kapistigini gorurdun, ama terbiyesizlik olmaz idi, tartisma biter, yeni konulara yelken acilirdi.

Ozlemim budur yani. Moderasyona da laf ettigim filan yok, gorursen resource yetmiyordur ( zaman + insan) buyuk ihtimalle farkindalar ve hallolur zaman icinde dedim.

Saglicakla kal.
Mesaj tarihi:
yalan ya inanmayın feme gitmek gibi bi hatayı nasıl yaptım halen bilmiyorum ama yaptım bi tane ses kaydını arkadas cekmis fetho anlatıyo arkadiler aglıyo arada 1-2 yuksek ses gelio adamlar aglamak yerine bögürüyo felan yada baska yad anlatılan hikayeye cagırın fethoyu duzeltsin diyince seni yurttan atıyolar felan :D
  • Yeni Oluştur...