kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 selam şimdi benim desktop geçen gün durup dururken takıldı... tekrar açtığımda görüntü yoktu ekran kartı yandı herhalde dedim ama bugün yeni ekran kartı alıp taktım ve yine görüntü yoktu... şimdi sorunun nerde olduğunu bulamıyorum ramlerde değil baktım.. psu çok temiz çalışıyo... ekran kartı zaten değil... anakart veya cpu yandı diye düşünüyorum hangisinin yandığını nasıl anlarım veya 2'si birden mi yandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bir de sanırım voltaj dalgalanmasından olduysa ne oldu çünkü kasada sağlam soğutma var... psu da silentmaxx güzel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 anakart yanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 cpu'nun yanıp yanmamış olduğunu nasıl anlıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ramleri sök teker teker çift warsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 blaq o işlemi yaptım ramlerde sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Ram slotu degistirmek cogu zaman çözüm oluyor.Ama olmadi diyorsun. Ekran kartını cıkart. Onboard Ekran kartını kullan bakalım görüntü alabilcekmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Anakartın yanmış, boşuna kasma. Aynısı banada olmuştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 socket 478 zaten anakart Asus P4P800 çok sık karşılaşılıyormuş güney köprüsü iflas etmiş anakartın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar