BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Evet tam olarak boyle oluyor. Eskidende cokerdi DC ama bi error verirdi erroru ok lemedende kapanmazdi ben birakirdim errorlu dururdu sabahlara kadar dowload yapardi. Simdi yalasik 1 saat icinde sessizce kapaniyor DC. Revconnectte aynisini yapiyodu DC kurdum oda yapmaya basladi. Nedir otomatik bi kapanma olayi mi war? Ya da salak bi option mu neden oluyo bana kulanan bilen war mi DC nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 kimsenin bi fikri yok mu yane pfffffffffffffffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Otomatik kapanmiyor ben de fakat son surum surekli cokuyor. Cokmesi bir yana ozellikle revconnect surumunde coklu kaynaktan indirirken sacmalayip %98 kusur de sikisip kaliyor. Bir onceki surumu kurup denemeni tavsiye ederim (zaten onceki surumlerden biri degilse tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ya cokmesi sorun deil keske cokse cokunce cunku dl etmeye devam ediyo bi sonraki sabah ok e tiklayip restart ediyosun dllerini ayarliyosun gene cokuyo dl etmeye devm ederken ama kapandi mi full sikinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Tamam iste ben de diyorum ki son cikan surum sorunlu zaten. Daha onceki bir surum dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar